29 mars.

lite slut är jag efter att ha jobbat hela helgen, fredag lördag söndag + idag, men har iaf varit här i fällfors , vilket är betyldigt mkt bekvämare ! har gått riktigt bra , om man bortser från att vädret denna helg har varit fruktansvärt dåligt! jag kan inte fatta att det snart är första april? påsk, jamena, de brukar vara bart på vägarna nu, solen brukar skina och snön smälta i räser fart, men nu är de mulet och har kommit 50 cm snö på 2 dagar, kul -.-

Igår efter jobbet for jag hem till Jonatan i ursviken, var kalas för min lilla älskling, då han fyller 21 imorgon :)
blev god mat och massa gott fika, men nu har jag bestämt mig för att de blir mitt sista fika på ett bra tag!
Om jag bara kunde förklara hur fruktansvärt besviken jag är på mig själv, jag misstrivs så otroligt så som jag ser ut nu! det här är inte jag! jag har aldrig varit smal, och jag kommer aldrig bli "smal" heller, men smalare ska jag bli, och jag ska göra allt för att klara det denna gång! jag har alltid sagt till mig själv att jag har en gräns, och jag har nått den + lite till, men nu ska jag ta tag i det!


Jag har bestämt att jag ska köra på naturdiet/nutrilett , kommer byta ut alla mål om dagen förutom middagen, då kommer jag äta sallad och ev ngn köttbit , sen försöka dricka minst 1 liter vatten per dag, och sen såklart röra på mig så mkt som möjligt, men antar att jag kommer bli rätt slapp av denna kur, men jag känner att jag måste göra ngt! blir en intensiv månad framtill jag och Jennie far utomlands, då hoppas jag att jag iaf tappat mellan 2-5 kg.sen ska jag fortsätta då vi kommer hem, kanske inte lika extremt, men minst 10 kg ska bort till i sommar!thats it.


Hur som hellst, nu ska vi prata om ngt annat^^
Idag efter jobbet så gjorde jag middag, blev "ryss röra" som de så fint kallas  med tacobröd, jag åt sallad till duktig som jag var. Sen har hästarna fått komma ut i afton, jessika hängde med så mina guldkorn fick följas, jag körde Bobby och jessika red Bajen, Bobby var taggad som vanligt men skötte sig otroligt fint :) ! Bajen ser då förövrigt snuskigt fin ut nu! lite bättre flås bara, sen är han fit for fight! ska börja galoppträna honom lite mera, sen köra lite backe, men fortsätter de såhär så är vi igång till sommaren!


sen lite hus nyheter, nu är iaf alla papper klara :D de vill säga att nu åtgerstår bara att de ska in till överförmyndar nämden, sen ska jag och Jonatan skriva lagfart och sedan är de klart , kan inte beskriva i ord hur mkt jag längtar, men mkt är det! Folke trodde att de återstår ca 2 veckor innan huset är vårt  :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0