26 mars.

Inatt har jag sovit så otroligt gott! men de varade inte länge, telefonen började ringa redan 06,30 imorse, då var de vikariesamordningen som undrade om jag inte kunde stiga upp och fara och jobba i byske, NO WAY! så fortsatte jag sova, så får jag ett sms 1 timma senare från chefen i byske som skrev att jag inte behövde börja tidigare imorgon, jaja, så fortsatte jag sova , 1 timma senare får jag ännu ett sms av Jonatans mamma :P haha jisses.
lyckades somna om igen, men då ringer telefonen en stund senare, då var de en av cheferna i kåge som jag igentligen skulle träffat idag kl 10! -.- nog tror jag det, de hade jag totalt glömmt bort! så då fick jag skämmas, fortsatte iaf att försöka sova en stund till, men då ringer telefonen igen! då var de chefen i kåge ännu en gång, som ville boka in ett nytt möte . Så min morgon var ganska misslyckad :P! ska börja stänga av ljudet då jag lägger mig.

Förövrigt idag så har de varit skitväder, men ack att jag lyckades bli på bra humör trots min morgon och survädret.
Nu är alla papper på huset klart :D!!!!!!!!! nu ska de bara skickas in till överförmyndar nämden, Jag och Jonatan ska skriva lagfart, och sedan är de klart :D men eftersom de är påsk till veckan, så lär de inte hända så mkt, men veckan därpå blir troligen allting klart :D jisses, jag kan inte beskriva med ord hur bra de känns :D! hurraa!


Ikväll har jag jobbat 15,30 till 21, imorgon jobbar jag 7-12 och 18,30 21,30 , söndag jobbar jag 7-13 och måndag 7,30 till 12,30 i kåge , sen börjag jag kl 13 här i Fällfors framtill kl 17, fråga mig inte hur jag ska lyckas köra 4,5 mil på 30 min i detta före! för de vet jag inte själv.

Nu ska jag och Jonatan mysa och se lite film, blir 2012 , återkommer om den senare!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0