11 mars,inlägg 2.


Idag blir de rent utav 2 st inlägg! blev ju inte så mkt skrivet i det förra :P
Men idag har de vart en riktigt bra dag, resa bokad till mallis tillsammans med Jennie, härligt väder har de varit oxå och båda hästarna har fått komma ut på tur, körde Bobby idag på de nya 3-delade bettet jag köpte, och de var betydligt bättre än de förra 3-delade jag hade, så de blev ju fiint :) jessika red Bajen, blev trav i ganska raskt tempo ca 1 mil idag, sen skrittade vi ett par kilometer oxå så dom fick lugna ner sig litegranna.

Har tänkt att börja såhär nu tills dom känns starkare i detta tempo, så får vi öka på lite eftersom :) så får vi börja åka ner på banan om ett par månader förhoppningsvis, inte för att de är någon brådis, men kommer nog bli lämpligt om dom får hållas igång regelbundet tills dess, är lite svårt då man jobbar så olika tider, och får veta så lite iförväg hur man ska jobba, men måste säga att de funkar bättre med de nya systemet som kommit igång, nu får man veta iaf 1-2 dagar i förväg , ibland mer faktiskt, så de är toppen!


Nu har jag och Jonatan kommit hem efter att ha varit en sväng till byske och hälsat på mamma på kiosken lite, drack lite kaffe och sen hyrde vi med oss en film som vi ska se ikväll, kommer dock inte ihåg vad den hette, typ ugly truht (ursäkta stavningen? :P ) eller ngt sådant, folk säger vist att den ska vara så himmla bra? så de återstår att se.

NU ska jag iaf ta och he mig ut och ta in mina hästar, sen gå igenom duschen för att sedan mysa med Jonatan :)


Bild från vinter 2006<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0