8 juni.

Idag är en sånhär skitdag tror jag, jag känner mig så kluven och vet inte vad jag ska göra !
har med jobbet att göra iaf, först var de tänkt att vi skulle gå delade turer mellan 9-13 16-21 varje dag, sen blev de bestämt att vi ist skulle få gå 10-19 vardagar och 10-20 på helger, vilket var toppen!  MEN så ringer chefen idag och säger att hon har fått klagomål av komunen (av olika skäl som jag inte kan ta upp här) men har med arbetstiderna att göra, så nu kommer vi måsta ändra tillbaka till de delade turerna, men denhär gången från 9-13 sen 17-22 ! alltså blir det 4 timmars hål därimellan varenda arbetsdag vilket är ungefär så ohållbart de bara kan bli för min del, har för de första 6 mil ENKEL väg till jobbet, 12 mil tur och retur. ska jag då köra hem på de där 4 timmars hålet, så blir de alltså 24 mil per dag! helt sjukt, finns inte en plan i VÄRLDEN på att jag gör det, då går hela min lön åt att tanka soppa i bilen!

så just nu känns allt som ett helvete, men hon lovade iaf att hon skulle försöka lösa detta på bästa sätt, så vi får vell se då om hon kommer på något vettigt, jag hoppas det iaf! det vore så underbart om de gick lösa , är trots allt ett fast jobb vi pratar om här, medmånadslön och allt! vore mer än guld om de gick få ihop!


Nu ska jag prata om ngt annat, Jag och emelie red iaf och mötte varandra idag! jag tog Bajen :)
var riktigt trevligt och de gick väldigt fint för min del, jag tror emelie hade det lite mer shåsamt då fari var lite smöstökig stundvis :P! vi red iaf och strutsade på lite runt i skogen, sen skiljdes vi åt i vältan och vi for åt olika håll. jag for och hoppade min lilla terrängbana" en sväng och sedan dressyrade jag en stund nere på läggdan då Bajen blev lite odräglig där på slutet , men tror att de var för att han började känna sig lite trött.
Blev iaf en tur totalt på nästan 3 timmar! så gossen var slut då vi kom hem , men han behövde det! :)

Tog in Bobby och borstade upp honom riktigt ordentligt! tog 4 olika borstar, först en piggborste för att lösa upp lite hår och smuts, sen en hård rotborste , sedan en gummiskrapa som jag masserade runt med dels för att få bort hår, han har nämligen fortfarande kvar lite vinterpäls! sen sist men inte minst så borstade jag med en mjukborste för att fo bort all skit :) han glänsde som en spegel i solen sen då jag var klar! och nöjd var han minnsan min lilla Bobby skrutt :) får se om jag hinner ut med honom en sväng ikväll, måste nämligen en sväng till luleå nu med Ola och hämta en bil som pappa ska ha som pendlarbil då han far till gruvan i kiruna! (där han befinner sig just nu)

nu ska vi he oss iväg!







Kommentarer
Postat av: Camilla

haha jag bjöd på den xD hon började bli trött och lite otaggad så jag var tvungen att driva på lite extra xD

2010-06-09 @ 10:24:38
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0