4 juni.

sitter och funderar på vad jag riktigt ska göra idag, eller vart jag ska börja rättare sagt :O!? jag tror att jag ska ta en vända till byske och inhandla lite blommoer osv så jag kan göra snygt uppe på övrevåningen, jag tror de får bli så, då ska jag stanna och dricka kaffe hos mamma på kiorren oxå :)

inatt fick mina hästar sova inne, jisses så nöjda dom blev! jag antar att dom har sovit gott inatt, sen var de nog bra att dom fick stå inne så hagen fick torka upp litegrann oxå , regnade ganska ordentligt igår!

hitills idag så har jag haft en klipnning, nu ska jag ta och försöka styra upp mig själv litegrann så jag inte ser ut som ett vandrande lik ;P sen gå över och ge mina hästar lunch ! btw så åt jag årets första jordgubbar igår, med grädda och socker, hur gott var inte det på en skala!? jordgubbar hör verkligen sommaren till, nästan så att jag måste göra ett litet jordgubbsland här ute på gården ! men jag vet hur de blir, de håller en veckan sen växer de igen för att jag inte orkar rensa allt ogräs :P jag hatar ogräs!! fräs.

På måndag får jag min nya bil, eller nya och nya, men ny för mig! ^^ en volvo 745 silvermetallic, gått 17 tusen mil , näst intill rostfri osv osv, de gillar vi ! äntligen en reeedi bil :P nu ska jag bara försöka sälja min lilla räser nissan, ska ta och tvätta upp den i afton och sen lägga ut den på blocket, någon som är intresserad? ^^

i affton ska jag tvinga Jonatan att storstäda med mig, han kommer inte att bli glad, men de skiter jag i!
jag ska mata han med spagetti och köttfärsås först, då blir de kanske lite lättare att övertala honom iaf :P





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0