30 juni.

Jobbat idag 9-13, for hem ganska direkt och har inte lyckats åstakomma ngt vettigt sedan dess.
Jag hade tänkt hinna ut och köra Bobby nu innan jag ska he mig iväg till stan igen för att äta surströmming hos min brukare, men jag ids rent utav inte det! tar det ikväll ist då jag kommit hem om vädret inte suger allt för mkt.
såg nämligen att det skulle regna ikväll? återstår att se, tror att det åskar nu iaf? mullrar lite titt som tätt.

Jag vet inte vad det är för fel på mig, men jag känner mig så otroligt trött och slut? jag kan sova i över 10 timmar och endå är jag hur trött som hellst under dagen sen, ska jag rent utav måsta fara till doktorn och kolla upp mig?kanske vore läge för det, med tanke på alla fel jag börjat ha.

Imorgon är jag ledig, de ska firas med en räser sovmorgon! sen ska jag ta hand om mina hästar ordentligt, alla 3 ska komma ut och röras, sen ska jag ta och fixa lite i stallet, ska börja bygga en box till lilla Briar så de är bortgjort  så att jag kan ta in dom allihopa då de blir riktigt dåligt väder. sen ska golven läggas om i både Bobby och Bajens box, nackdelen med trägolv är att de blir slitet så fort! sliter som fasiken på vintern då de står inne med brodd osv.

fredag jobbar jag, vet inte om det är förmiddag eller eftermiddag? har inte kollat shemat. lördag söndag jobbar jag heldag, gud skona mig! kommer bli så tungt.....


sen måste jag tacka Roger Karina och Samuel för biljetten till stadsfesten , TACK så jätte mkt ännu en gång :)!
jag har som förstått att du Karina brukar kika in här ibland^^ så du kan ju hälsa och tacka roger oxå om du ser dethär ;)! :D 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0