3 juni.

Jag hade nog världens hemskaste dröm inatt! jag drömde att det kom 8 st björnar som ville äta mina hästar, dom var verkligen överallt! men på något sätt så lyckades jag rädda Bobby, som jag tog in i mitt hus, men Bajen blev uppäten :,( ! jätte hemskt var det, sen vägrade björnarna att försvinna , dom var kvar runt gården och spanade så man inte kunde gå utanför dörren! uusch så hemskt :( jag förstår inte varför jag har så hemska drömmar om björnar jämt, jag drömmer nästan alltid om dom på ett eller annat vis? jag förstår inte, de betyder säkert någonting? snart ska de vell hända på riktigt allt jag drömt om. :(

iaf så vaknade jag därvid 11 tiden idag, jag skulle lätt kunna fortsätta sova ! men jag bestämde mig för att kliva upp och börja med lunch åt Jonatan som kom hem där vid 12 , blev fiskpinnar och potatis och remoladsås^^.
efter lunch gick jag hem till mina hästar och gav dom mat, och dom levde då båda två :P! dock är de världens pissväder idag, regnar och blåser ganska ordentligt! så dom får nog sova inne inatt tror jag , antar att täckena inte tänker hålla sig torra hela dagen .

Nu har jag just gjort ännu en beställning från Börjes, jag tror seriöst att det är jag som får dom att gå runt :P! men den här gången var de mamma som ville ha lite saker beställda, så jag passade på att beställa ett nytt regntäcke åt dom var , så dom har ett extra! kan vara bra en dag som denna tex. sen blev de nå nya borstar, stigbyglar och 2 liter myggmedel, så nu borde vi klara oss i sommar hoppas jag! sen blidde de 2 st hundplädar till mina odågor här hemma + lite smått och gått, totalt med min och mammas beställning så landade vi på 2500 kr.oh lord.


eftersom denna dag är såpass regning och tråkig så ska jag passa på att städa, går endå inte göra något annat.

Förövrigt så var Bobby VÄRLDENS finaste igår! han har aldrig varit så fin någon gång, jag menar de verkligen!
han brukar alltid vara lite små ogredig och slå ifrån hela tiden, slita tyglarna ur händerna på en och vara allmänt uppkäftig :P! men igår gick han stadigt i form hela ridturen! han provade inte ens att slå ifrån, utan gick hur fint som hellst i alla gångarter, sen i galoppen gick han kort kort och i världens form! helt otroligt så lycklig jag blev på min odåga <3 !! Jessika red på Bajen som skötte sig hyfsat tror jag, men tror att dom går igenom någon liten "test period" just nu, men de går nog över :)


Ikväll blir de ev fara till stan på travet, är V65 ikväll vilket vore trevligt att se, men är de såhär regning så är de lika bra att spara på bensinen och stanna hemma, men vi får se vad som sker !

i helgen väntas som sagt jobb, och jag är verkligen överlycklig ! först var de tänkt att vi skulle gå delade turer VARJE dag man jobbar, från 9-13 16-21 , men vår bästigaste chef har ordnat så att vi slipper det, så nu blir det ist mellan 10-19 på vardagar och 10-20 på helger, HUR BRA blev inte de på en skala? sen är jag ledig alla dagar på stadsfesten som det ser ut nu iaf, jag kan nog inte vara mer nöjd över schemat :)!

lördag kväll blir de som sagt att träffa Harald och sussie, jag har saknat min lilla hallonskrutt så de ska bli suuper! :)






Kommentarer
Postat av: Åsa

markku het han :P han är en kompis som bott i skellefte men som flytta åt sthlm. han va tillsammans me min bästa kompis och vid den tiden va han punkare så vi busa alltid me varann och kalla varandra för punkarjävel å raggarjävel :P han är bara en sån där mysig kompis :)

2010-06-03 @ 22:12:09
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/
Postat av: sussie

vilken jäkla bild :O hahahaha <3

2010-06-07 @ 22:39:55
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0