27 juni.

snart en ny månad, tänka sig vad tiden går undan!
Idag har det varit en väldigt lugn dag, gav hästarna extra mkt mat igårkväll så dom skulle klara sig lite längre nu på morgonen så jag fick mig en ordentlig sovmorgon! steg upp vid 11 tror jag :P riktigt skönt måste jag säga!
Har inte åstakommit särskilt mkt , har småplockat lite här inne i huset , vattnat blommorna och lite småsaker.

I afton har vi haft besök av Jonatans pappa och karina å lilla samuel, blev lite hus visning och sen lite grillat på de ! super gott och väldigt trevligt att dom kom förbi :)! är så sällan man träffar dom nu förtiden.
Tänka sig då jag i stort sett bodde hemma hos dom, och nu står vi här med ett eget hus jag och Jonatan :) de kunde man inte tro för bara 1 år sedan .


Ikväll blir det nog oxå väldigt lugnt, ska borsta lite på hästarna hade jag tänkt, sen ska jag ta ut lille Briar på en promenad , får se om det går lika bra idag som det gjorde igår, men det tror jag nästan :)

Imorgon jobbar jag eftermiddag, så ska försöka hinna ut med Bajen iaf under dagen! hoppas på att jag hinner ut med Bobby oxå en sväng, Briar får sig en liten vilodag :)! På tal om det var dom så välldans söta idag! alla 3 hästarna låg ner med näsorna intryckta mellan frambenen, en sån gång skulle man haft kameran! men de hade jag såklart inte -.- men söta var dom !

Tisdag jobbar jag eftermiddag, då ska alla 3 hästarna ut och röras så då har jag det jag gör under dagen!
onsdag jobbar jag förmiddag, torsdag ledig! fredag eftermiddag och lörda söndag heldag! blir en tuff helg.

Nu ska jag vila mig en stund, sedan he mig ut till hästarna.





Kommentarer
Postat av: jessika

haha,jo det borde väl vara erat hus:P

2010-06-27 @ 18:52:00
URL: http://jessikaalundmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0