15 juni.

Jag tror inte att jag går igenom den bästa perioden av mitt liv just nu, allting känns bara tungt och jobbigt hela tiden, och inte blir de bättre av att jag går omkring med ständig huvudvärk mer eller mindre, + att jag troligast har dragit på mig magkatarr . Känns som att de kommer ruskigt olägligt!

Men kanske inte så konstigt då man gång på gång får käftsmällkäftsmäll, så de har varit hela livet än sålänge. Inte konstigt att kroppen inte orkar mer tillslut? jag vet inte...


hitills idag har jag iaf lunchat med Jennie uppe på fältet, blev en kycklingtallrik för oss båda vilket var mumsigt! dock hade jag så otroligt ont i magen, de bränner efter varenda tugga! men inte var de fel på smaken inte^^
Just nu sitter jag hemma och vilar maten en stund, vi ska snart mötas igen för en liten promenad/joggintur i skogen. sen i afton väntar jobb för min del, 17-22 som igår, och imorgon jobbar jag 9-13 , sedan blir de ev banan med hästarna om pappa har tid att följa med som hjälpreda :) torsdag är jag helt ledig, då väntar en lång sovmorgon och sedan sanering av huset! fredag jobbar jag eftermiddag och lördag jobbar jag 9-14 17-22, men mamma ska ta dom sista timmarna på kvällen och även förmiddagen på söndag, eftersom jag och Jonatan är bortbjudna på fest :), till er som undrar varför mamma ska jobba åt mig, fallet är så att hon kommer bli vikarie och hoppa in då och då. kortfattat och bra.

söndagkväll jobbar jag 17-22, sen är jag ledig måndag. såatt så ser helgen ut ! :)





Innan jag avslutar vill jag bara säga det, att hon till vänster på bilden är en fantastisk människa! jag önskar att alla i världen skulle få ha en vän som henne, sussie, vart har du varit hela mitt liv? :)





Kommentarer
Postat av: sussie

åååh älskade Micu! du är så himla fin, jag är så otroligt glad att vi hittade varandra!!! DU är SÅÅÅÅ underbar!

pusss <3

2010-06-16 @ 16:11:39
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0