2 januari.

vaknade 11 imorse av att jag hade ställt klockan, var helt död och ville bara fortstätta sova! men icke de inte, utan upp å hoppa! tog ut hästarna och gav dom mat, sen tog jag vizzla och Bejliz och gick ut på en promenad före fruckost (en av de saker som är en början på mitt nya liv^^ ), gick bara ett par kilometer, men bättre än inget :)




Det är riktigt kallt idag med, eller det var -15 grader därvid 12 tiden vilket endå är hyfsat lindrigt :)!
For ut med Bajen en sväng och hade tänkt busgaloppera litegrann där vid 13 , men de ville sig inte alls idag! han tog inte ETT endaste galoppsteg efter vägen, jag försökte nog med det mesta men inte ett steeg :P testade att driva på honom uta helvette och låta honom falla i galopp då han inte kan trava fortfare, men inte ens de fungerade! han var eggad på trava idag lillgubben :P, sen då vi kom ut i djupsnön så tog han galopp direkt nästan, men förståeligt då de säkert går lättare , så lite har vi galopperat idag iaf :)

eftersom de blev en riktigt slit och släng ridtur idag så avslutade jag med lite dressyr på gården, gick på volt en stund och han skötte sig jättefint! så vi fick avsluta lugnt och bra iaf :)
svettig var han efter allt räsande ! så på med dubbla täcken och sen ut i hagen till Bobby igen, gav dom lunchhö och sedan har jag faktiskt vart flitig och städat lite i stallet , skottade som vanligt och sen sopade jag och gjorde fint :) , allting är klart för kvällen nu iaf, blir en lite tidigare kväll för dom idag då det är så kallt.

senare ikväll funderar jag på att dra en repa till stan och umgås med karln min, bara mysa och se lite film :)
sen skulle jag hemskt gärna vilja gå en sväng på stan imorgon , har ju 400 kr på Ginatricot som jag vill handla upp, man kan ju faktiskt fynda nu när det är rea såhär!, får se vad min bil säger om min plan^^ han har inte blivit körd på 1 vecka, sen går den fruktansväärt dåligt! risken finns vell att jag inte tar mig enda till stan :P


Nu ska jag fika mig ngt, sen ta en varm dusch! så får vi se vad som sker senare ikväll.


<3


Kommentarer
Postat av: mican

det dröjer nog innan jag kan se i den.. för vi är ju aldrig med varandra längre. =/



alla ha nog gott upp i jul :P

2010-01-03 @ 11:00:25
Postat av: Anonym

jo de gör det =) men varje gång jag har försökt så har de ju ej blivet av...

2010-01-03 @ 16:06:47
Postat av: Anonym

åååååh gud vad jag saknar att ha häst :(

2010-01-14 @ 18:34:30
URL: http://jennieronnskar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0