11 januari.

är så ruskigt mkt på gång nu med både flytt hit och flytt dit, vi vet i stort sett ingenting! och vi är oense hela tiden.
allt är bara en enda pannkaka, men jag kan säga såhär för att göra det enkelt, jag VILL INTE lämna fällfors!
men måste jag så måste jag. eller , jag måste vell ingenting igentligen!. ääh skit samma, den som lever får se.


Inatt har jag inte sovit många timmar, håller på bli förkyld ;S hade så mkt slemm i halsen att jag inte kunde andas med munnen, sen skar näsan ihop varannan sek och jag var så suur-.-! tillslut lyckades jag somna iaf.
så den här dagen har bestått av huvudvärk och trötthet! punkt.

har iaf varit ute och busat med hundarna, fotat litegrann och sen bara legat inne och chillat framför tvn ,sen där vid 15,30 kom jessika över och hängde med ut en sväng med hästarna, jag körde Bobby som var het som en spis! inte konstigt då han stått i 9 dagar, men han var verkligen som ett jäkla ånglok! jisses, men efter ett tag lugnade han ner sig, Bajen skötte sig fint, han var pigg men raar :)!

hästarna ska börja köras mer regelbundet nu, har vart svårt när de vart så kallt, som ni ser i inlägget från igår så har jag gjort ett tränings shema som jag tänker följa nu hela vintern/våren, med vissa undantag då ifall de blir för kallt, eller om jobb dyker upp, men i stort sett så ska de nog kunna funka! ska Bajen komma till start, och ev Bobby så måste det börja hända grejjer, så är det :)!


NU ikväll trots min förkyldning som är på G så har jag och jennir promenerat, för 3 dagen i rad nu faktiskt! :D
4 km varje dag har vi gått ^^, riktigt hurtigt av oss tycker jag :D , imorgon ska vi dra en repa till stan, blir lunch på tatung och sen en stund på stan, sen ska jag och jonatan tvär kika på en lägenhet i ursviken (även fast vi då troligast inte kommer köpa den) , men han bokade visning igår, så lika bra att fara på den, de skadar ingen.

Nu ska jag ner och fika mig ngt, sen gå ut och natta hästarna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0