mina föräldrar/min familj.

vi är 4 st i min familj, jag,min bror ola och min mamma och pappa.

Vi kan börja med mamma: hon är 50-51 år (dålig stämning för att jag inte ens vet hur gammal hon är :P)
Hennes  namn är Birgitta  Ahlqvist, och jag skulle beskriva henne som en ganska knasig men rolig prick.. Mamma var svårt sjuk då jag var liten, hon led av ammargam(stavning?)förgiftning och de tog många år innan hon var kvitt den , hon klarade inte av att göra någonting i stort sett . Jag minns inte så mkt från det eftersom jag var så pass liten, men jag har några bilder i mitt huvud från den tiden som inte är särskilt trevliga.
Då hon blev frisk jobbade hon , och då jag var i 7 års ålder så började hon jobba på kiosken i byske som hon sedan tog över då jag var 9-10 år gammal, de vill säga att hon jobbade väldigt väldigt mkt och varken jag eller min bror fick särskilt mkt tid av henne som vi hade önskat. åren gick och jag hamnade såklart i "tonåren" , de var en väldigt jobbig tid för hela familjen och jag kan inte påstå att jag är stolt över allt jag gjort. Med tanke på att mamma jobbade så mkt så tyckte jag att jag inte "hade" ngn mamma, jag kände mig väldigt vilsen och mådde jätte dåligt då jag gick igenom väldigt mkt som jag inte berättade/berättat för mina föräldrar, men idag inser jag att hon faktiskt försökte, de var bara jag som stängde ut henne.Idag jobbar hon fortfarande kvar som egenföretagare på kiosken i byske, och kommer nog kämpa på med de ett tag till :)


Min pappa heter Jörgen Ahlqvist och är 58 år gammal, kort och gott så beskriver jag honom som en väldigt humoristisk person som ofta försöker skoja med människor, trots det har han väldigt kort stubin och då han blir arg blir han ARG!.
Pappa är den jag är mest lik , jag har hans kropp (mammas utsende tydlingen) och lika dålig humor :P sen vet jag precis vart jag ärvt min korta stubin ifrån^^. Pappa är den som jag "tyckt" bäst om (tolka det inte fel nu) och jag är glad över hur han uppfostrat mig, skulle han inte gjort som han gjort så skulle jag aldrig vara den person jag är idag.
Pappa var oxå den som tog min tonårs period hårdast och han mådde väldigt dåligt, även han jobbade mkt och till sist blev det för mkt, han gick i väggen. Pappa jobbade som buss chaufför och gjorde i 25 år, men han sa upp sig efter han vart sjukskriven då han insåg att han ville göra ngt annat.. Han jobbade hos mamma på kiosken en tid och sen blev han en "knalle" som de så fint kallas, han sålde vindelrökta kött produkter och for omkring på marknader vilket han tyckte var väldigt roligt! dock så lönade det sig inte i slutändan och han fick lägga av, han började hos mamma igen och nu har han fått jobb i kiruna i gruvan där han jobbat i några månader.


Detta blev säkert jätte rörigt men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och hur jag ska skriva, skulle kunna sitta här i en evighet och bara berätta saker, Men en sak är säker och de är att jag älskar mina föräldrar även fast vi haft det vädligt tufft genom åren.Jag fick verkligen lära mig att stå på egna ben och klara mig själv, och de är jag glad för idag!
detta har gjort mig väldigt stark som person , och  relationen idag till mina föräldrar är toppen!! dom gör allt dom kan för att ställa upp då de behövs, och jag gör självklart allt för att ställa upp på dom. jag kan inte ha bättre föräldrar :)


sen har vi min bror Ola, han fyller 23 år nu på söndag .
Våran relation då vi var små kan jag inte påstå var särskilt bra, han var rent utav ganska elak med mig och de var sällan jag var utan blåmärken, många av dom förtjänade jag säkert, men många inte.
Men då vi väl var vänner hade vi väldigt roligt ihop , och de finns inte mkt dumheter vi har ogjort :Phehe!
Nu jobbar ola på byske gummiverkstad , tror han varit där i 3 år iaf? kanske mer? vet inte exakt.
Våran relation idag är väldigt bra och jag kan inte ha en bättre bror :) vi har väldigt roligt tillsammans och har faktiskt kommit varandra riktigt nära, vist bjäbbar vi på varan fortfarande ibland , men de hör vell lite syskon till?
han ställer alltid upp då bilen/skotern eller ngt annat behöver fixas, rätt praktiskt med en mekaniker till bror :P


näee fyfan vilken röra de här blev, de här var ju skitsvårt! Men vill ni ha ngt förklarat så skriv en kommentar så ska jag svara på den, nu ger jag upp !


Här har vi mina älskade päron :) <3!



och en 2-3 år gammal bild på min bror! de får duga :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0