Min första kärlek.

Ja , hur många finns inte på listan? men min första "kärlek" var rickard Marklund, tror att vi gick i 3an ,och vi var vell tillsammans lite till och från sådär. sen orkar jag inte ens nämna alla man vart kär i eller haft 1 veckas förhållanden med.
Så mitt igentligen första och seriösa förhållande är med Jonatan Malm som jag fortfarande är tillsammans med, jag var 15 år och gick i 9an och Jonatan var 16 och gick 1an på gymnasiet då vi blevv tillsammans. och hur vi träffades är en ganska rolig historia faktiskt!. Jag vet att redan då jag gick i 7an tyckte jag att Jonte var grymt snygg! jag ringde till honom ett par gånger faktiskt :P, sen såg jag han och harald och Mican som Jonatan var tillsammans med då på kåge rock i slutet av 8an tror jag? och jag minns hur fruktansvärt fräsch jag tyckte att han var! sen var jag skiit sur för att han var upptagen :P

efter det så tog de några månader och jag hade som glömt honom, tills min kompis Nina som jag umgicks med på den tiden tyckte att jag skulle ta hans msn för att han tydligen var jätte rolig och trevlig å prata med :P så till slut gick jag med på det och vi började prata, sen bestämde vi att han skulle komma och hälsa på en dag och jag tror att de blev en lördag?
jag var iaf sjukt bakis (hade smitit ut fredagen och dragit till stan och supit , hade utegångsförbud och de ena å de andra :P)
så ringde telefonen vid 12 tiden på lördagen, då var de Jonte som var påväg från stan med buss , och jag i panik hoppade upp ur sängen och sprang runt runt och viste inte vart jag skulle ta vägen, och Hur i helvete jag skulle få honom till fällfors! bussen stannade nämligen i byske. De slutade iaf med att jag satte mig på vespan och körde till byske och hämtade upp både han och Nina, sen körde vi 3 st på vespan hem till fällfors igen :P hehe.

Efter den dagen så var jag helt "såld" eller vad man ska kalla det, jag var så jävla kär att jag viste inte vart jag skulle ta vägen, vi bestämde att han skulle komma helgen efter oxå och sova över fredag-lördag, och de var nog bland de bästa dagarna i mitt liv. Jag vet att vi låg i sängen mest hela tiden och såg tv och åt godis, jag smekte hans hår och gjorde "småflätor" medan han låg i mitt knä, sen behöver vi inte gå in på detaljer om vad som hände sen, men de var iaf då, den 16 oktober som vi två blev 1 :)

och här står vi idag, 5 år senare med ett hus och 2 hundar, jobb och varsin bil. vi har haft en del motgångar i vårt förhållande men vi har alltid hållit ihop oavsett vad, och kommer troligen alltid att göra det oxå.
Jag hoppas det iaf, och trots att jag kan hata honom så fruktansvärt mkt ibland så är de min Jonatan jag älskar över allting annat , och jag hoppas att han stannar hos mig förevigt..








<3


Kommentarer
Postat av: mican

haha alltså denna hisotia :P ganska komisk faktisk ;)

2010-12-04 @ 14:22:14
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0