de här har jag i min handväska.

Ingenting då jag inte äger en handväska ens :P eller jag gjorde för ett par år sedan, men vette tusan vart den ärnu?
hur som hellst så var jag sjukt dålig på att använda den, jag stoppar allting ner i fickorna ist, och där kan man hitta bla: nycklar, nässpray, tuggummi,lypsyl,börs,kvitton ,mobil och säkert ngt mer skrot :P varför ha en handväska då man rymmer allt välbehövligt i fickorna? bara onödigt och drygt att ha skiten hängandes på axeln :P.

_________________________________


Vart på julbord ikväll med pappa på jästis, jag har ätit så mkt att jag knapt kan dra djupa andetag utan att hålla på spy :P hahah! skämt och sido, riktigt så illa är de inte, men jag kan lova er att jag är mätt!!
Förövrigt är jag så sjuukt ridsugen! om de är lite varmare ute imorgon så ska jag fara ut med båda två, torsdag ska de snöa ganska ordentligt enligt vädret så vi fårse, jobbar hela dagen då nästan så ska bli spännande att köra bil.
Fredag lördag ska de oxå snöa, men de ska bara vara kring 6-7 grader så då må man passa på att he sig ut.
Till veckan ska de bli -25 och minus-32 grader! jag lovar att jag inte längtar! hoppas att dom sett riktigt riktigt feel.
Imorn efter jobbet ska jag nog tvär dra en repa in till stan och fixa lite julklappar, sen förbi royal och kolla läget då dom tydligen ska 25% på alla schabrak?! kanske hittar ngt snygt, sen torsdag har dom rea på massa lädergrimmor, ska man måsta köra dit då oxå?

Nu ska jag gå ut och plocka in mina stackars hästar, sen duscha för att sedan krypa till kojs, blir tidigt imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0