6 december.

Nu tänker jag först skriva ett "vanligt" inlägg innan jag skriver om mina päron hade jag tänkt^^.
Kan ni tänka er att julen snart är här? och jag har inte köpt en endaste julklapp än! och kommer inte hinna göra det i veckan heller för jag jobbar som ett tok, idag jobbar jag 15,40-21,10 , Tisdag 07,50 till 15,40, onsdag är jag ledig och då kommer camilla R förbi och rakar mina hästar, sen ska jag hinna rida så de finns inte en chans att jag hinner till stan då.
Torsdag jobbar jag 07,50-15,40, fredag jobbar jag 15,40 -21,10 , lördag 8,50-14,50 och söndag 15,40-21,10 och Måndag 15,40-21,10. Skulle igentligen jobbat tisdag oxå men då tog jag ledigt pga Jami kommer och skor hästarna. sen onsdag är jag ledig så ev onsdag nästa vecka att jag hinner ner till stan en sväng, jag ska sätta mig ner och skriva en jävla lista på atta julklappar och på vad jag ska köpa, så jag inte springer runt och glor på saker åt mig själv ist, brukar bli så :P är ju betydligt enklare!?.

Iaf så är dagens planer innan jag far iväg och jobbar att rida Bajen en sväng, ska hinna duscha oxå så ngt mer kommer jag inte hinna med. Jag kommer vara död efter den här veckan! men jag behöver pengarna så bara se glad ut.
Nu ska jag gåner och göra köttfärssås till Jonatan så han får nå lunch, sen så att jag kan ta med mig en matlåda .

inlägget som ska handla om min familj/föräldrar kommer jag lägga upp sen om jag hinner! :)




Kommentarer
Postat av: Camilla

just ja! egentligen ska hästarna vara duschade när man rakar dom, men eftersom det kanske inte går för dig får du se till att borsta dom så dom är superrena! (annars förstör man maskinen)

2010-12-06 @ 12:42:22
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0