15 december.

shit, bara -12 grader ute, nästan så att de är blia!? undra om jag ska he mig ut och rida en sväng? joo de ska jag!
efter det ska jag och Jonatan dra till stan, ska göra bort några julklappar och sen ska vi hälsa på ola och cizzi i deras lägenhet och fira olas födelsedag en gång till då varken mamma eller pappa var med sist, det ryktas om att de blir smörgåstårta, och jag som bokstavligen talat hatar smörgåstårta! uusch, bäst jag inhandlar ngt annat :P

ska förbo royal en sväng oxå då dom har 25% på alla schabrak, sen ska jag ta med mig tosca in på björkis hundcenter och kolla läget lite, bra miljöträning för henne :)!

Imorgon jobbar jag hela dagen, kommer bli en lång och tung dag men sen då den är bortgjord är jag ledig fredag lördag förmiddag och hela söndag, går inte på jobbet fören måndagkväll så ska nog hinna vila upp mig :)
Förövrigt så håller jag på göra choklad tryffel, om de är så enkelt som de stod på receptet och om de blir gott så kan jag lova att jag inte gjort de för sista gången, var grymt lätt!

man tar bara 200 g choklad och finhackar den och lägger i en skål, sen kokar man upp 1 dl grädde,2 msk honung och sen kan man he ner en skvätt likör eller kaffe beroende på vad man gillar förstås. så häller man den kokande blandningen över chokladen och rör om till en jämn smet, sen snör man in den i kylen ngn timma så smeten stelnar, så är de bara rulla den sen i kakao eller ngt annat smask :D!




Nu ska jag ta ut vilddjuret Bajen på en ridtur!


Kommentarer
Postat av: Camilla

haha jo jävlar :p

2010-12-15 @ 23:14:31
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0