9 september.

Möte igår i hemtjänsten, dom kom inte fram till så mkt och sa inte något som vi i stort sett inte redan viste,så inget nytt på den fronten iaf.

sen på kvällen så for jag och plockade upp emelie i storbränna för att sedan fara vidare mot ridhuset, när vi kommer fram står de en lapp på manegen att alla ridgrupper har "teori" idag, jaha!? varför kan dom inte ringa och säga en sån sak? när hon viste att jag skulle provrida, och säkert ngn fler än jag under den dagen.
De var kul, då blev de 5 mil i onödan där -.- så vi for hem till emelie och jag tittade när hon red Hubbe en stund, han såg fin ut :)

sen efter en stund drog jag hem och skottade och tog in Bajen först, borstade upp honom ordentligt och sen har jag börjat träna på att ha honom lös i stallgången nu, han står alltid så stilla och snällt i linorna så varför inte höja ribban en nivå? ;) går iaf hysat, han är lite nyfiken bara men de måste man få vara :) vi ska börja såhär iaf tills de funkar, sen tänkte jag göra lite andra små övningar med honom oxå, bra ledarskapsövningar osv, aldrig fel.

sen blev de Bobbys tur, jag tränade lite NH med honom ute på gården, bla på att han skulle stå stilla medan jag backade bak och vänta tills ja sa att han fick komma, sen att backa på kommando och sen började vi på ett litet trick, att ta godis mellan bakbenet :)! vi kom ungefär halvvägs, vilket jag är jätte nöjd med! så vi får nöta på det ett tag tills de funkar till 100% innan vi tar de till nästa nivå :)

Gav sedan hästarna kvällsmat och sedan blev de sängen även förmig.


Idag jobbar jag 15,30 till 20,30 sen om de inte blåser lika mkt ikväll ska jag ut och rida Bajen, men både igår och idag har de blåst så mkt att de dånar i hustaket och trädena lägger sig nästan i backen :P , hästarna är lagomt "lugna" .

Imorgon är jag iaf ledig, då ska Bajen ut och röra på sig ordentligt, ska ut och trava 1,5 mils rundan tänkte jag , sen måste jag börja lasta ur höet ur finkan så den är tom till veckan, då ska vi ner på banan om de inte fortfarande är sjuka hästar där, de går ngn förkylning bland hästarna där och då vill jag inte gärna ner och ta med mig det hem, så jag ska ha kontakt med christer och höra med honom, bla hans Marokhan är sjuk, när han startade i boden förra veckan gick de rent fruktansvärt dåligt ! han kom upp till ledningen och sen höll han den till sista kruvan då han inte orkade mer och hamnade typ sist, vilket inte är likt Marokhan, han kämpar alltid in i de sista och har aldrig ngnsin gett upp som han gjorde , så christer kollade upp honom och de visade sig att han hade dåliga blodvärden, sen har han dragit på sig en förkylning .


sen nästa vecka kommer Alba hit och vaxinerar hästarna, så äntligen blir de gjort! men jag gillar inte den lagen att alla hästar måste vara vaccinerade , tycker de är barnsligt rent utav.


Nej, nu ska jag äta lunch, sen kommer Eva hit och ska klippa sig och efter det blir de vänta in på att jobbet ska börja, blir vell vara ute och stöka i stallet medans jag väntar^^.


Kommentarer
Postat av: kajsa

Ja det kan jag göra, bara du säger precis ungefär hur du vill ha den, för jag har ingen fantasi ;P haha

2009-09-10 @ 13:27:14
URL: http://kajstej.blogg.se/
Postat av: Camilla

det vore toppen om ni ville komma förbi :D hinderbyggare finns nog redan, men ni är nog till bra hjälp ändå. :D så kan ni ta kort och kanske filma om ni vill? :D

2009-09-10 @ 18:40:59
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0