7/8 september.

Hemkommen ifrån Fjällen, jag och Jonatan har haft det helt underbart! trots att vi inte fick ngn fisk -.-
de var nästan motigt att fara hem imorse, de är så underbart vackert däruppe att de inte är sant! hade dom haft en travbana så hade jag inte tvekat på att flytta dit, de är den härligaste platsen på jorden :P

Iaf så kom jag och Jonte hem idag vid 15 tiden, hästarna ropade utöver sig när dom såg att jag klev ur bilen, dom är ganska söta endå mina små gossar, och jag måste erkänna att jag saknat dom litegrann nu när jag varit borta 3 dagar, de känns iaf att det är ngt som fattas en.

Började jobba kl 16 idag och har jobbat till kl 21m30 ikväll, har gått riktigt bra faktikst och jag ör väldigt nöjd över att få jobba så mkt som vi får göra nu, de är toppen och jag behöver varendaste krona nu! jag ser framimot lönen som kommer den 27,dock ett tag kvar men de är alltid lika trevligt då den trillar in på kontot :)

Imorgon eller ska man säga idag eftersom kl är efter 12? så ska jag på möte på hemtjänstlokalen, cheferna kommer dit så ska vi troligast få veta hur mkt vi ska jobba osv, ryktena säger det iaf men jag vet inte?
sen ska jag ut med Bajen, ska rida 1,5 mils rundan i trav imorgon, jag kommer vara helt slut ;P !
sen på kvällen ska jag på ridhuset och rida lektion för första gången på 1 år, ska bli spännande, slutade förra året pga att jag inte hade råd att gå kvar, men nu när jag "har" jobb så må jag passa på :)

sen i helgen ska jag nog dra ner och köra intevaller med Bajen på rakbanan, han behöver brännas ur litegrann nu , sen efter det ska vi börja sätta igång ordentligt, med intervaller/snabbjobb 1 gång veckan och sen ska jag börja köra med tryckvagnen oxå, sen ridning osv, tror de kommer bli toppen!ska försöka hitta mig en rockard oxå, så jag kan lära Jessika köra :) hon har varit så duktig med hästarna nu när jag varit borta över helgen, ruskigt fint i stallet hade hon gjort och hästarna var så glada, Jessika har verkligen utvecklats och blivit så duktig, är så roligt att se :)!


Nej, nu väntar sängen, sen en lång dag imorgon.




En bild på mig och vizzla,påväg till Fjälls :)! (fler bilder kommer senare)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0