24/25 september.

Jobbat idag mellan 15-21,30, har gått riktigt bra!

igår var jag ledig, följde Jonte tilll stan en sväng hem till ursviken,åt middag hemma hos hans mamma och sedan drog vi iväg och titta på en rockard , men blir inget köp, den var alldeles för dyr för skicket den var i.
sedan blev de fällfors igen och jessika kom och hjälpte mig med stallet, har sådan värk i händerna nu och överallt igentligen :/ kan knapt öppna en flaska med händerna längre.

sen måste jag berätta att igår träffade jag en "hymopat" eller vad de kallas,en sådan som på ögonen kan läsa av hur man mår och vart man har ont ngnstans osv osv, så väldigt skeptisk var jag till en början , men! då jag träffar henne så är de första hon säger " jaha, jag ser att du har väldigt ont i kroppen, främst i dina leder och sen har du väldiga problem med ryggen" vilket stämmer exakt, jag har fybromelargi vilket gör att man får ont i muskler och leder, sen har jag fruktansvärda problem med ryggen. sedan sa hon oxå att jag har problem med ämnesomsättningen, och att mina njurar är dåliga pga att jag dricker alldeles för lite vatten! vilket stämmer rexakt! :O sen sa hon oxå att jag har troligast ngt med nå körtlar (minns inte vad dehette) som gör att jag har väldiga humörsvägningar :P vilket stämmer! jag blev verkligen så paff! sen sa hon att hon ville träffa mig igen, så vi fick sitta i lugn och ro, (var nämligen hemma hos en vårdtagere som hade henne hemma hos sig)
så på söndag ska jag dit, ska bli spännande. Hon hjälper mig även att hitta medecin osv som ska hjälpa mig , (olika örter och naturprodukter).

Har hört mkt om denna kvinna och att hon har gjort underverk med alla patienter hon haft, så jag ska ge det en chans, för såhär som jag har de nu vill jag inte ha det.


sen ringde christer igår, vi diskuterade en hel del, och kom fram till att jag ska sätta igång Bobby igen.
Bobby är så pigg och glad, han haltar inte och benet ser helt rent ut! han älskar att springa och har verkligen viljan till att göra det, så varför inte ge de en chans till? då de som hände nu för 3 mån sedan hände i hagen och inte av träningen. Det bästa han vet är att komma ner på banan, han vet exakt vad han ska göra och ger alltid 100%. det är otroligt igentligen, jag trodde att jag aldrig mer skulle få sitta bakom honom på banan igen, och känna vinden och gruset piskandes i ansiktet, men tänka sig, mirakel kan ske, vi testar igen :) älskade älskade häst <3.


pratade även om hur jag ska göra med Bajen, kommer träna på nu under vintern för att bygga upp honom ordentligt, ev ngt provlopp nu i höst bara för att se hur han sköter sig, sen blir han förhoppningsvis startklar till våren om allt går som planerat , jag känner att jag inte vill stressa, jag vill ge denna häst tid då jag vet att även han bär på en enorm kapacitet! , kommer bli tungt att träna 2 hästar inför start alldeles ensam, men jag vill och jag ska göra det :)!




Imorgon /idag ska jag till läkaren kl 14, ska ta nå prover osv , sedan blir de hemöver igen och ut med hästarna, jessika ska hänga med :)! sedan ska jag göra mig klar för stan för att umgås med jonte (som vanligt) och sen harald och sussie , som var väldigt länge sedan jag träffade, så nu äntligeen :D!

nu väntar sängen, godnatt.


Kommentarer
Postat av: Camilla

jag känner en equiterapeut som kan det där, är råhemskt :P jag vågar typ inte låta honom titta mig i ögonen, än har han då inte haft fel :P

2009-09-25 @ 13:34:02
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Camilla

jag ahr ingen apparat, men raka kan jag absolut göra :) så länge hästarna är snälla, men jag har rakat en idiot till ponny så det är nog lugnt ;)

2009-09-25 @ 13:55:07
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0