2 september.

stan idag mestadels hela dagen tillsammans med emelie, först drog vi en sväng in på lantmanna och kollade läget där, skulle kolla om dom hade nå billiga grimmor, dom brukar ha för typ 59-69 kr sånna där slit och släng, men de fanns bara i strl cob -.- så de blev inge av, därimot köpte jag ett nytt halsband till Vizzla, ett halvstryp med läder och kedja :) passade perfekt.

sedan bar de av till Royal (paradiset) och kolla på bett, vi stod ett bra tag och pratade med hon i kassan osv och de slutade iaf med att emelie köpte ett 3 delat bett som hon ska testa på fari, själv var jag inne på ett stångbett men blev så att jag inte köpte , tänkte att jag ska prova rida med mitt 3 delade ett tag till och se ,skulle kunna funka lite bättre snart, men är liite misstänkt på att de kan vara lite stort, och de är inte bra! ska kolla imorgon.
När jag var liten fick jag lära mig att bettet ska sticka ut iaf 1 cm från hästens mungipa på båda sidor, men de var tydligen jätte fel! både jag och emelie har hört det, men de var tydligen jätte dumt om de var så, de ska sticka ut så lite som de bara går för att ligga så bekvämt i hästens mun som möjligt.Fast sånt där ändras varje år, från de ena till de andra, men när hon berättade det så lät de faktikst väldigt logiskt, så jag tror på det.


Efter att vi varit på Royal så for vi på krysset och åt middag, sedan bar de av mot Bureå hem till Camilla R , har nu lånat hem hennes allround sadel som hon ska sälja, testade den på Bajen nu ikväll för att se och känna litegrann, och den verkar sitta bra faktikst! ska testa rida i den imorgon och några gånger till för att känna ordentligt så man inte köper grisen i säcken, men den verkar superfin iaf, sen var de ett jätte bra pris oxå :)


Imorgon så blir de jobb först 7-12 sen ledig framtill kl 15,45 och då jobbar jag till 21,30 , inte så roligt dag men jag hinner iaf ut med Bajen under dagen där, hade igentligen lovat jessika att vi skulle fara ut en sväng, men de går ju inte så bra, tänkte inte på att jag jobbar ;S ! typiskt, hon har varit så duktig och hjälpt mig i stallet i veckan med mockningen när jag haft så fruktansvärt ont i ryggen, så får se, hon kan nog fara ut med Bajen iaf en sväng i helgen när jag inte är hemma, Bobby är så galen nu så han vågar jag inte skicka iväg henne på :P han är så otroligt pigg och jäklig nu när han inte får träna , inte konstigt, att gå från att träna hårt 5 dagar i veckan till att bara röras 1-2 gånger i veckan i skritt och liite lite trav, man får faktikst ha lite förståelse för det , min lilla älsklingsgubbe <3 men benet ser som sagt bra ut , men kommer ligga rätt lågt endå , vill inte ha tillbaka senskadan igen.


sen har jag skickat in 3 st bilder till expert som jag ska förstora och göra tavlor av, kommer bli jätte bra tror jag :) blir en bild på Bobby, en bild på vizzla och sen en "natur bild" , har inte fått ngn bra bild på Bajen än eftersom jag mest använt mobilkameran, men när jag fått det så ska jag skicka in en bild på honom oxå :)

Nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar upp imorgonbitti, kommer vara på lagomt bra humör -.-
godnatt.


En vinterbild på min lilla Vizzla :)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0