19 september.

ska fatta mig kort, har igentligen inte tid att sitta här, ska jobba imornbitti och måste sova -.- blev tidigt imorse pga att jag och emelie drog till ersmark och tittade när Camilla R hopptävlade sin häst iris, hon hoppade 2 klasser, en 80 cm och en 90, 80 gick bra, endast 4 fel pga en vägran :) sen 90 var iris trött, så dom vägrade ut sig, men hon skötte sig fint endå och camilla var som nöjd med henne  :) , jag fick vara fotograf och emelie filmarn^^.


sen har jag varit med emelie i storbränna, följde med henne ut och köra Fari en sväng, duktiga häst:)!
sen blev jag bjuden på middag, blev surströmming och sen glass med hemmagjort chokladsås och inlagada päron till efterätt, de var inte dåligt må jag säga :]


Ikväll har emelie varit här en sväng oxå och vi for ut och skrittade grabbarna en sväng, jag ville testa mitt nya 3 delade bett på Bobby och han gick rent så jävla fint ikväll! har nog aldrig känts så fin som han gjorde ikväll, duktiga häst <3, sen red emelie Bajen, han skötte sig fint han oxå :)

Emelie fotade mig på Bobby sen, dock blev bilderna rätt mörka såklart, hon måste komma ngn dag då de är ljust så man ser lite grann :).


som sagt jobb imorn 7,45 till nån gång? vet inte exakt, sen hem och ut med Bajen , jessika kanske ska med så då blir de båda gossarna som får komma ut , de tycker dom är så roligt :).

Jobb måndag oxå, sen tisdag är jag ledig, då ska jag ner med Bajen på banan och köra intervaller, sen är de tävlingar på kvällen , jag och mamma ska dit en sväng tänkte vi, Marokhan ska starta, han har tydligen återhämtat sig helt och hållet och var inte alls så farligt som vi trodde, han känns jätte fin nu säger christer så han ska starta i v65 :) håller tummarna för att det ska gå bra.

sen nu kör dom provlopp hela hösten, så nu ska jag och Bajen träna på så tänkte jag testa starta honom i det och se hur han sköter sig , ska bli kul :) för nu ska vi igång på riktigt, han ska skos om oxå till veckan igen,så då blir de kanoners kanon.

Nu väntar sängen, uusch så trött jag kommer vara imorgon -.-
godnatt.

(så säger jag att jag ska fatta mig kort, jo jäklar ;)  )



Älskling <3


Kommentarer
Postat av: sussie

haha du är så duktig på fatta dig kort ;)

2009-09-21 @ 20:06:36
URL: http://sussiestahl.blogg.se/
Postat av: Camilla

ja det är toppen :D vad skulle jag göra utan mina hästskötare? ;)

2009-09-21 @ 21:16:57
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: kajsa

in på msn då å förklara :D

2009-09-21 @ 22:19:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0