15 september.

Jobb från 7-15 idag, jag är ganska trött! jag hatar att stiga upp kl 6 på morgonen, men vad för man inte för jobbet ;)?

Har slutat nu iaf, har just gett hästarna mat och ska snart he mig in i duschen , om jag inte duschar hemma hos Jonatan ikväll ist? jag ska nämligen dit och sova inatt, var typ 2 månder sen sist jag var där och sovde över.
sen kl 6 i afton far jag och plockar upp emelie och sedan bär de av till ridhuset, ska nämligen provrida idag , jag kan nästan lova att jag kommer få exidus eller Lola, bara för att jag gillar dom hästarna minst :P , exidus är så falsk i dressyren, sen Lola kan jag inte riktigt med, hon har sina bra och dåliga dagar, typsikt ston :P
Jaja, vi får se, återstår att se vilken häst de blir.

Igår var jag ute och busade med Bajen, sprang i skogen och sen hoppade vi lite stockar bla, sen skrittade vi mot ett litet träd somblåst i kull, var max 40 cm högt, så stannar han och vill inte gå, så jag petar lite med spöet och då tar han världens språng över, och "beredd" som jag var så höll jag då på flyga baklänges :P haha! jisses, jag skrattade lite för mig själv sen, måste ha sett ganska sjukt ut ;P , Bajen skötte sig så fint i övrigt, eller han var vell duktig som tog sig över trädet oxå som jag bad om, dock inte så bekvämt bara men de är en annan femma !


Imorgon vaknar jag som sagt upp hos Jonte om de blir som planerat , sen ska jag he mig hemöver igen och ta ut hästarna , ska nog köra Bajen imorn , får se vad jag känner för, tänkte iaf fara ut och springa 1,5 mils rundan .


Nu måste jag börja göra mig i ordning, kanske styra upp nå middag innan jag far? vore nog en bra ide.


Bajen påväg ut på tur, (jag vet, han måste friseras baki nacken -.- )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0