15 september inlägg 2.

Herregud ,idag blir de rent 2 inlägg ;)

Iaf så var jag på ridhuset ikväll och provred, fick rida en häst som heter Monamie som emelie skrytit så mkt om :P hon tycker att hon är jätte fin iaf, så jag var som peppad! men de gick faktiskt riktigt dålig, vi kom inte alls överens och sen är jag alldeles får "hård" i handen för henne, de är de som är nackdelen när man bara rider hemma och är van vid sina egna, för dom funkar ju på de sätt jag rider dom, Tror att de kan vara en fördel att rida fler olika hästar så man lär sig att anpassa sin ridning till den häst man sitter på.

Stundvis gick hon jättefint! men jag fick fan kämpa för det, sen var hon otroligt seg (vilket hon tydligen inte brukar vara) , men dom har problem med underlaget i ridhuset, är så löst och ganska tungsprunget, så de var nog en bidragande orsak. Sen så tror jag (hoppas om inte annat) att de kommer gå bättre nästa gång, då jag vet litegrann hur hästen är :P och att hon inte funkar riktigt på de sätt jag red idag, så nu har jag ngt jag får öva på:)


Efter ridningen skjustade jag hem emelie till storbränna, sen nu är jag hemma och har duschat & bytt kläder, ska fika litegrann och sedan natta hästarna för att sedan fara vidare hem till Jonatan och sova där :) blir mysiiiigt.

Imorgon ska jag tillbringa dagen i ursviken, gå lite promenad sen tänkte jag tvinga med Jonte och äta lunch på Tatung :)! kanske gå en repa på stan när man lix är igång, och sen mot aftonsidan ska jag hem och ut med Bajen, sen tänkte jag trickträna Bobby litegrann oxå , jag har som låtit de vara nu i 2-3 dagar bara för att  se om han kommer ihåg det och inte bara gör de för "godis" om ni förstår hur jag tänker :), blir intressant.

sedan i veckan ska jag komma ihåg att ta lite fler kort på hästarna, jag tänkte försöka få ett fint höstkort på både Bajen och Bobby, så ska jag framkalla ett kort på Bajen som jag ska skicka till Anne som ägde han innan mig :)


Nu ska jag ner och äta litegrann, sedan blir de avfärd mot staden.
hörs när jag kommer hem.


Kommentarer
Postat av: Camilla

jag tror inte det är överskott då jag bara har gett det typ 4-5 dagar, tänkte mer om det var någon reaktion, men tyckte det var skumt.. hon är ju ren och fin i benen så det är ju skumt :P

2009-09-16 @ 22:08:38
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0