8 november.

Gårkvällen blev inte alls som jag planerat den, hade tänkt mig en lugn hemmakväll med Jonte framför tvn och trå massa gosaker, men ack så blev de inte! utan de blev arvidsjaur med Jonte ola markus kaisa cizzi jimmy och apa, var nån skoterfilms visning på hotell laponia , några amatör förare från a-jaur körde, och jag måste säga att de var inte värt att köra 10 mil enkel väg för att se det! jag hade massor mkt hellre suttit hemma framför tvn -.-
som tur var for kaisa och jimmy tidigare därifrån så jag och Jonte följde med dom hem igen, var hemma halv 1.


Idag är det iaf farsdag, jag har köpt kalsonger till pappa :P! sen ska jag göra hemmagjord glass med krossad marianne och digestive kex i botten, ruskigt gott! fast först ska jag och Jonatan fara till ursviken och äta middag där hos hans pappa och gratta honom, är ju inte mer än rätt faktikst tycker jag.

sen lite häst "nytt", nu är de 2 dagar sedan jag slutade ge Bajen antibitoika, och de ser bättre ut, så de går åt rätt håll, men måste ge honom några dagar till på sig, de kan ta upp till 4 veckor innan tarmen blir helt återställd.
men har bestämt att jag nog far ut och kör honom en sväng imorgon, eftersom både han och Bobby stått i 16 dagar nu så är båda hyfsat understimulerade, vilket jag tror kan vara en liten bidragande orsak till att Bajen inte blir riktigt helt bra, tror att han blir lite stressad och uttråkad över att inte få komma ut och göra ngt.
så imorgon får han komma ut och skritta, antar att han kommer vara pigg uta rackarn! , sen behöver Bobby komma ut oxå, stackarn som fått stå i 16 dagar han med bara för Bajens skull, men han har varit så duktig, han brukar bli helt tokig av att stå såhär, men han har skött sig väldigt bra min lilla snuttegubbe <3


är ruskigt härligt med snö nu, de blev så massor mkt ljusare ute och mkt mysigare stämmning! detta gillar vi:)
hoppas bara att de får stanna kvar, enligt vädret ser de väldigt lovande ut! från och med imorgonkväll ska de vara minusgrader hela veckan lång, så jag hoppas på det !

Nu ska jag ner och duscha, sen bär de av mot ursviken för att sedan komma hem hit igen och fira min pappa :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0