5 november.

Idag har jag tillbringat dagen på kiosken, jag tjurade ihop imorse och följde med mamma för att jag endå inte hade ngt att göra, tänkte att då kan jag sitta där och dricka kaffe hela dagen ist, sen skulle pappa hem ganska direkt . men nog tror jag de, blev sittande där i 3 timmar , och jag hör fortfarande ljudet i mitt huvud av den förbannade dörrplingan ! uuusch.

hemma nu iaf, ska he mig ut i stallet nu efter middagen och skotta och göra klart för kvälln, sedan har jag inget mer planerat. är så förbannat tråkigt att inte kunna fara ut med mina guldklimpar! :( sen har de kommit lite snö inatt och snöar lite fortfarande, men nej, den får jag intee inviga -.- ååh! idag är jag negg negg neeeeeggg -.-

fast jag ska gläjda mig åt att Bajens skit såg mkt bättre ut imorse, trots att han äter antibiotikan! så de är ett stort +. jag hoppas nu att detta fungerar och att vi får ordning på magen, för både han och Bobby håller på sprängas av all energi dom samlat på sig! dom hoppar och skvätter för minsta lilla och står å bjäbbar på varandra stup i kvarten, hoppar och studsar runt runt. stackars pojkar :/ ! de är iaf ingen tvekan om att jag ska köra dom nu de första gångerna de ska få komma ut, annars slutar de nog illa :P haha.


Föresten ringde dom igår och sa att bajens boxskylt har anlänt, nu efter ca 2 månader! bättre sent än aldrig , så imorgon ska jag fara en sväng till stan och kolla läget litegrann, hämta ut skylten och sen ska jag in på ÖB och dräggla på alla tomteprydnader dom har där!

helgen ser ut att bli lugn, de enda jag har inplanerat är att jag ska sitta och hoppas på att Bajens mage blir bra, och sen måste jag städa lite runt hagarna inför vintern, sen antar jag att de inte händer ngt mer, inge jobb har man fått heller tragiskt nog :/

nu ska jag ta och börja med middan, blir ugnskorv och mos, enkelt, men ack så gott!


Kommentarer
Postat av: jessika

haha ;)

ja, det blir ju helt perfekt :) har ni fått tag i Folke? :P

2009-11-06 @ 20:48:05
URL: http://lundmarkarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0