3 november.

Bajens antibiotika kur har nu startat, gav honom första sprutan igårkväll, om vi säger såhär, han tyckte inte om det :P! fy vad han grimasherade stackarn, men han fick i sig det iaf tifs nog.
Jag hoppas innerligt att detta hjälper nu, och om de gör det så skulle jag endå vilja veta vad de var som orsakade det hela så att de inte händer igen, men de kan nog bli svårt antar jag att lyckas luska fram det.
som sagt, nu är de bara hålla tummarna att de blir bra!

sovde hos Jonatan inatt i ursviken, sen har jag gjort bort en del ärenden på stan idag, först åt jag och Jonte lunchbuffe på tatung, inget ärende precis men gott var det :P! sedan gick jag på Gina en sväng och köpte mig 2 st tröjor och ett nytt svart linne, jag har lyckats göra hål i mitt andra på ngt underligt vänster -.-
sedan var jag duktig och pallrade mig till arbetsförmedlingen, men nog tror jag det, när jag kommer dit så är de smockat vid alla datorer, och bara gamlingar! så jag vände på klacken och gav upp de där, får ta och gå dit ngn annan dag ist.

Drog en sväng förbi lantmanna och köpte en spånkub ,har slut här hemma och pappa hann inte hämta idag.
sen blev de byske en sväng och hälsa på mamma en stund och plocka upp lilla vizzla, köpte nässpray på apoteket (viktigt :P ) och lite köttfärs på konsum som jag ska blanda ner i mexicana soppan som vi ska äta till middag, blir jätte gott faktiskt! sen mkt mer mättande.


Ikväll ska jag pyssla om hästarna lite, sen ska jag skotta ur hela boxarna och göra fint, sen blir de bara ta de lugnt, ska höra med emelie om jag kan komma förbi henne en stund, hon hade nå gammla filmer som hon ville visa :P


sen mina vänner så kanske, läs igen, KANSKE! jag och Jonatan blir husägare :) inget klart ännu, men vi ska kolla på huset i helgen iaf, så vi får se vad som sker helt enkelt.




Kommentarer
Postat av: sussie

åh så härligt om ni skulle bli husägare, då kommer ni bli besökta ofta vill jag lova :P haha

2009-11-03 @ 18:18:39
URL: http://sussiestahl.blogg.se/
Postat av: jessika

haha, ja det blev inte så pjåkig faktiskt ;)



jätte fin bild på dig!!:D

2009-11-03 @ 18:28:47
URL: http://lundmarkarn.blogg.se/
Postat av: jessika

men du, vars är det ni ska kolla på ett hus??

2009-11-03 @ 18:32:07
URL: http://lundmarkarn.blogg.se/
Postat av: mican

är det de i boviken? hoppas de går bra isf =D och att ni klarar av att bo ihop =) om det är de i boviken så kommer vi ju att bli grannar =D

2009-11-04 @ 14:59:31
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0