15 november.

Idag mina vänner har jag och resten av familjen varit och kikat på grannhuset dit jag och Jonatan ev ska flytta, eller såhär ligger de till, min bror är det som kommer köpa huset om de nu blir av, och jag och Jonatan kommer bo där med honom tillsvidare, eftersom att vi kommer flytta till boviken sen om något år så känns de dumt att köpa ett hus, när man vet att vi inte kommer bli kvar här resten av livet.

jag och Jonatan kommer bo där med ola ett tag, självklart delar vi på alla kostnader osv, men vi är inte "fast" där , utan när de är dags för oss att flytta till boviken , så kan vi göra det utan att ha ett hus till stående som vi ska betala för, även om de inte handlar om stora pengar så är det endå pengar man gör sig av med och som är viktiga för oss till annat.

att de är såhär de ligger till, vi har kikat på huset nu iaf, och de är väldigt intressant ! och jag måste säga att de vore helt underbart om de blev av att vi flyttar in, tänk att få inreda precis som man vill, göra precis som man vill och starta ett eget liv! det vore fantastiskt.


Nu sitter jag här hemma iaf, har gett hästarna lunch och sen har jag stoppat i mig en mandarin och druckit en kaffekopp, ska snart he mig igenom duschen och börja styra upp mig själv innan vi far till stan och äter surströmming hos Jonatans mamma, sen ska jag som sagt fixa ryggen hos Jontes pappa och sedan bär de av hemöver igen. Kommer inte hinna ut med hästarna idag, sen är de surväder nanting! grååmulet i mass och sen är det underkylt regn -.- fast därimot är jag inte så ledsen över det, för i slutet av veckan kommer det att komma 40-50 cm snö enligt vädret, så jag hoppas på det! då kommer det vara vinter på riktigt!


Jag är jätte sugen på att köpa en stötting, så otroligt mysigt att kunna köra runt i skogen i djupsnön ! vore perfekt för Bajen eftersom han behöver lite arbetskörning, har kollat runt lite på blocket men de finns ingen med skacklar till :/ ska höra med christer om han har ngn stående, jag har för mig att han pratade om det förut,intesäker dock.
sen ska vi försöka börja komma igång med tryckvagnen, men nu när han varit stående så pass mkt så ska jag sätta igång honom lite först, så han får mjuka upp lite igen innan :) kommer bli kanon!
sen behöver jag en loksele innan oxå, jisses, bara utgifter :P ! men ska börja spana på blocket,där finns de mesta


Ikväll har jessika lovat att ta in hästarna medan jag är borta, så de inte blir alltför sent, GULD <3

nu har jag vell inte mkt mer på hjärtat tro jag? så jag avslutar såhär.



<3


Kommentarer
Postat av: mican

vad roligt med hus! =D

2009-11-16 @ 12:28:36
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0