14 november.

idag har jag mått massor mkt bättre, så pass att hästarna har fått komma ut idag:) jessika kom över och följde med ut, så båda gossarna fick följas , hon red Bajen och jag körde Bobby, gick hur fint som hellst! joggade nere efter hälleströmsvägen en bra bit, och sedan tillbaka, gick kanoners och pojkarna fick bli liite svettiga :)

sen blev de skottning i stallet och göra klart för kvälln, sen har jag inte gjort mkt mer idag faktiskt, umgåtts med Jonte och bara tagit de riktigt jäkla lugnt, vilket var väldigt skönt, trots att jag känner mig bättre idag så har dagen tagit lite extra på krafterna, så jag är rent utav ganska trött .

Ikväll har jag och Jonatan sett film, en skitdålig "komedi" som jag inte ens minns vad den hette 0_o !
ätit lite fruktsallad och bara myst, sen har jag nyligen släckt och gjort natt för hästarna, och nu ska även jag och Jonte lägga oss, ska somna på spikmattan har jag tänkt, tror inte man kan sova bättre än när man ligger på den! helt otroligt, man ligger blixt stilla en hel jäkla natt! sen vaknar man på morgonen som en ny människa, den gör underverk verkligen, jag är faktiskt lite farsinerad över den :P


Imorgon ska jag ut och köra Bajen en sväng, sen blir de gå genom duschen och göra sig klar för stan, blir nämligen surströmming hos Jonatans mamma, sedan ska jontes pappa fixa min rygg :)!

Nu väntar sängen, känns väldigt lockande!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0