12 november.

Idag mår jag inte alls bra, hostar och är jätte tät i näsan och har troligast lite feber -.- typsiskt.
Har inte åstakommit mkt, har legat i soffan i stortsett hela dagen förutom nu en stund då jag och jennie snippade förbi lokalen så jag kunde faxa in mitt lönepapper så jag får min lön denna månad, sen har jag hasat mig ut och myst med hästarna i hagen en stund oxå, Bajen är världens mysigaste och följer efter som en väldresserad hund,medan Bobby är kaxig och vill jävlas hela tiden :P!

sen ringde jag och pratade med veterinär alba idag oxå, berättade att jag avslutat antibiotika kuren för 6 dagar sen och att de nu är bra i hans mage från och till, han tyckte att sålänge hästen mår bra och är pigg så är de bara sätta igång honom igen, dom blir bara understimulerade av att stå sålänge vilket ger en inre stress för en häst som är van att röras. Är glad att vi resonerade lika, så nu kan jag fara ut med Bajen med gott samvete, och Bobby plutt får oxå komma ut och röras <3! känns otroligt skönt.

Därimot får man hålla lite koll endå, ifall han ser hängig ut eller liknande, då är de bara fara ner med honom på kliniken. Men som de är nu och har varit under hela den här tiden så har han varit hur pigg och glad som hellst!


ikvällska jag se mammas pojkar, sedan ta in hästarna och efter det ta en varm dusch för att sedan lägga mig och hoppas på att jag är piggare imorgon, har varit hängig hela den här veckan, men idag är de snäppet värre alltså.
Imorgon kommer Jonatan hit, han har jobbat i veckan och sen varit hemma och byggt på sin pickup, tror att de snart är dags för besiktning, hoppas det! jag vet inte huur länge han hållit på med detta :O


Nu ska jag he mig ut och ge hästarna mat, sen blir de laga sig nå middag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0