11 november.

Var ut och körde Bajen en sväng igår afton, och till min förvåning var han cool lugn! :O blev lite piggare när han fick springa litegrann, ville öka några gånger, annars hade jag nästan blivit orolig, jagmenar, han har stått i 16 dagar :O. Men sen ngt jag har märkt är att han är lite "mörkrädd" han tar de så försiktigt och spanar hit och dit, är jätte noga med vart han sätter fötterna osv.

Iaf så gick de väldigt bra, blev en kortsväng bara, och hans mage verkar inte ha reagerat negativt på körningen,snarare tvärt om, så idag ska emelie komma hit och rida med mig så båda gossarna får komma ut tillsammans :) jag ska med livet som insats sätta mig på Bobby som garanterat kommer vara räser :P och emelie får ta Bajen, även om han är lite pigg så sköter han sig alltid :)


Pappa har varit duktig idag och kört ur hagarna åt mig, blev kanonbra! nu ska jag bara få tummen ur arslet och städa utanför, ta in nå hösnören och hinkar osv som ligger och skrotar där innan de blir alldeles för mkt snö.
Jag förstår inte att allt ska vara så jobbigt jämt :P jag måste endå skärpa till mig!

sen så ska jag rensa ur hela boxarna, tvätta krubborna och göra snyygt i stallet, de borde jag hinna nu innan emelie kommer vid 14 tiden , sen ikväll blir de bara ta de lugnt, boden sökerfru börjar vid 20 så de måste jag se.
Får se om Jonte dyker upp ikväll, annars kommer han på fredag.


Igår kväll var jag föresten hos emelie och hängde med henne ut och red! hon på Fari och jag på Hubbe,riktigt mysigt, de småsnöade lite oxå :] ! red även Fari därpå slutet, pigg som en lärka men gick iaf hyfsat, jag överlevde iaf :P jag ser det som positivt :P skämt och sido, han är jätte fin Fari! särskilt när emelie rider han, de är ju det han är van vid oxå så :)


Nej nu ska jag passa på att slöa lite innan jag beger mig ut i stallet , ska nog ha med mig kameran idag och ta lite bilder från ridturen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0