10 november.

Inatt var jag så nära på att spy som man bara kan! jag hade spya upp i halsen, men tapper som jag är så höll jag det tillbaka och tvingade mig själv att somna om igen ;) jag vägrar ha magsjuka, eller spy över huvudtaget, skitäckligt -.- ! därimot så har jag jävligt ont i halsen, hade det på känn redan igår att de var något på gång.
Gör jätte ont att hosta och slemmet smakar blod :S ! mums.

idag har jag lunchat med emelie uppe på fältet, de är de enda jag gjort hitills, om man bortser från att mata mina hästar då osv.

Nu i afton ska jag ut och köra Bajen en runda, han kommer vara PIGG! och Bobby kommer vara väldigt svartsjuk,men de får han ta stackarn idag :/ han får komma ut imorgon ist om jag inte blivit ännu sjukare då.
sen ska jag skotta och göra klart för kvälln i stallet, sen blir de vell nå middag och efter det slöa framför tvn, ev städa mitt rum litegrann om jag känner för det? återstår att se, sen därvid 20 tiden får mina gossar komma in, är -6 grader idag så dom lär längta! sen far jag vidare till emelie och hänger med henne ut och rider en sväng, blir en förhoppningsvis mysig kvällstur :P !


Imorgon om jag inte är ännu sjukare så ska Bajen komma ut, beroende på hur de går idag och hur hans mage reagerar, sen min lilla Bobbyplutt vill som sagt komma ut, han lär sprängas av lycka!

Ngt mer i veckan har jag inte planerat in, inget jobb i sikte heller, kommer som de ser ut nu vara riktigt lugnt framtill jul :( ,vilket suger! men de är bara gilla läget.

NU ska jag he mig ut istallet och göra nå nyttaa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0