28 mars.

Jag är fan utbränd snart, jag har inte sovit på hela veckan! jag börjar bli riktigt jävla tokig, jag vaknar kl 8 halv 9 varje morgon och är pigg som en lärka! och somnar inte fören efter 12 på nätterna, och nu dom senaste 2 dagarna har jag inte sovit mer än 4 timmar per natt.

Men , bara le och se glad ut och ta dagen som den kommer!

Jag har släppt ut grabbarna grus i hagen, Bobby var otålig och uppkäftig idag och trodde han var cool då han gjorde en bakutspark mitt på gården , sen Macho min guldgosse, vad har riktigt hänt med honom?
snäll som ett lamm är han varje morgon, de brukar vara han som har damp då dom ska ut.

Planeran för dagen är så stora som att Bobby ska ut och köras, blir jogging 1 mil och sedan ska jag skritta honom runt byn hade jag tänkt, blir säkert bra det.

sen hade jag tä'nkt baka bullar , hinna fixa i stallet och hämta hö! sen umgås med Jonatan oxå, han brukar hinna bli lite uttråkad när jag håller på med massa sånt här och inte riktigt har tid med han, men  de får han ta :P

Ikväll far mamma och pappa till fjälls, och jag ola och Jonte blir kvar här hemma med alla djuren, jag ska hinna med 2 hundar, 2 hästar, hålla efter huset, laga mat osv osv, de går jämt annars, så varför inte nu igentligen?

Föresten så skulle jag ringt chriser igår, men min cenila hjärna glömde bort det!
så jag ringde i morse då jag vaknat, och lät verklligen som en förvirrad höna! jag viste fan inte vad jag sa, hoppas att han förstod att jag var nyvaken :P jag han inte klämma in det någonstans.
Sussie vet hur jag låter då jag försöker säga ngt men de inte riktigt vill komma ur käften på mig :P HAHAH!Gud.

Jag vet föresten inte om jag klämt in någonstans att de blir banan på tisdag? de har jag säkert gjort i tidigare inlägg, men för tillfället är min hjärna ur funktion, så nu ska jag gå och väcka Jonatan, och min lilla Ruth ;)
hörs sen.

Kommentarer
Postat av: sussie

hahahaha ppppppp passare ;)

2009-03-29 @ 16:54:18
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0