16 mars,inlägg 2.

Jag har just kommit på en lösning på min pengabrist, eller ja, de är nog igentligen inte så bra, men va gör man? VA?
Jag ska iaf be mamma föra över ngn tusing från mina besparingar, om de går? jo de går. på nåt vis går det :P så långt vet jag !

Jag vill oxå ha råd att leva, så därför ska jag offra nån tusing från de kontot.

Vad händer ikväll? ingenting verkar de som iaf, jag har ruskigt tråkigt och är verkligen tät i näsan! men orkar inte hämta nässprayen som står nere. Måste ut och skotta skit oxå , inte peppad! jag vill gööööra nååågot kul.

Föresten så vill jag utomlands, sacu och harald har "lovat" att joina mig, Jonatan är så illa tvungen att följa med, han har ingen talan då de gäller detta :P innerst inne vill han med, de har han faktiskt erkänt! så så hemsk är jag faktiskt inte.
Men än sålänge kan jag bara drömma , blir vell efter sommaren ngn gång då man lyckats få ihop ngn slant.
är så sugen på att fara till typ grekland, kanarieörana, thailand eller ngt sådant, en sista minuten till thailand kostar fan lika mkt som att fara till turkiet! 2995 spänn, dock utan boende, men de kan man likagärna fixa då man är framme. Om inte annat så finns de vell ngt gatuhörn. Nog pratat om detta.

NU till vad ska jag göra, efter att jag skottat skit?
ska nog gå en promenad, den lilla vändan som jag brukar gå, som är riktigt kort är endå på 2340 steg, jag trodde faktistk inte det :P , så om jag går den 2 gånger om dagen eller min andra runda so är längre, + gör mina dagliga sysslor så borde jag skrapat ihop ca 10 000 steg, och de är vell de man ska gå om man vill att saker och ting ska hända.

ääh skit samma, jag är less på sitta här nu, så nu går jag ut!


Kommentarer
Postat av: mican

den där bilden är så himla fin =)

2009-03-18 @ 09:50:55
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0