12 mars.

Hur ska jag börja detta inlägg, de finns så mkt jag funderar över just nu känner jag ;P
Kan iaf först berätta att den 5 åriga lilla pojken och hans mamma nyss var här och jag klippte honom, gick fint!
100 kr där + 200 kr igår, imorn får jag 200 kr till så 500 spänn på 3 dagar är bra för mig tycker jag :)
sen har jag 2 klippningar till nästa vecka, så de blir finemang! behöver varenda krona, studiebidraget är förbaskat lite.
Jag hoppas att Bobby kan springa in ngn krona nu mot sommaren så jag slipper vara så fattig.

NU kan jag komma in på det ämnet, att jag ´verkligen har världens beslutsångest över hur jag ska göra!
Bobby är 9 år, har 3 år kvar på banan och är i stort sett helt oförbrukad, har mkt kvar att ge, de är jag stensäker på.
Macho är 15 år gammal, tokig, men otroligt söt och betyder massor för mig, han var min första riktiga häst och med honom har jag upplevt massor!
Men grejjen är det att jag känner att jag skulle vilja ha ngt nytt, eftersom jag verkligen vill satsa på travet så vorde roligt att få inskaffa ngt yngre att träna och forma och förhoppningsvis få fram ngt bra av.

När Bobby fyllt 12 år och inte får tävla mer, så har han endå hela livet framför sig, han skulle kunna bli en otrooligt fin ridhäst , han skulle kunna bli precis vad som helst inom den världen.
Macho därimot kommer att vara 18 år gammal då Bobby är 12, och han går mest i hagen, och ibland går han inte ens rida eftersom han är som han är. Nu tror ni säkert att han bara är normal och lite busig, men han är 170 hög och kan rent utav vara sprittsprångande galen! jag menar verkligen Galen! och de är ingen liten varelse man har och göra med heller, vilket kan resultera lite hemskheter.

Han går inte att sälja eftersom han inte går att lasta, sen är han troligast inte värd många kronor förutom i mina ögon.
Man vet aldrig om han tänkt vara snäll eller galen, han skulle passa bäst som sällskapt till ngn annan häst och bara få gå omkring och må gott och bli lite promenad riden eller körd ibland för skoj skull.
Men då som sagt går han inte att lasta, så han skulle ha varit gos ngn i närheten så man kan rida eller köra dit honom.

Det känns lite hemskt att behöva skriva detta, men vill man satsa och uppnå saker så kan man ibland behöva "offra" de man tycker om mest, för att kunna gå vidare.

Sen kan jag inte heller fara bort mer än en vecka heller , eftersom bara Bobby går att lasta och ställa hos ngn annan medan jag är borta, medan macho inte går att få iväg. GUUd , ska jag vara ärlig så är det ett helsikke!
De gnager upp mig inifrån att inte kunna slappna av ngn gång och fara bort utan att ha dåligt samvete över att jag inte är hemma, Bobby behöver tränas men macho behöver sällskap, kan ju inte vara lämna honom själv hemma.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, att ta bort honom kändes rent hemskt,för han betyder så otroligt mkt för mig.
Men att sälja /skänka bort honom blir rätt svårt det med, iaf till ngn i närheten.

Ngn som har ngt förslag? för jag har ingen aning.

HUR som hellst, nu ska jag ut och köra intervaller med Bobby, skotta i stallet och sedan ev dra mig till byske och handla lite, vi har typ ingenting här hemma i kylen!
sen ikväll får vi se om jag stannar hemma eller om jag drar mig till stan, beror på hur Jonatan sjuk jag blir ♥

vi hörs sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0