6/7januari

Jisses vilken dag de har varit idag, har kört skoter med emelie ola och nåra till och de gick fin fint till en början :)!
boschade runt på ställen där jag aldrig någonsin varit! och efter typ 2 timmars körning hade jag lite soppa kvar och jag och emelie försökte hitta hemmåt medan dom andra fortsatte .
De gick som de gick om man säger så, vi var hyfsat vilse!!!! men som tur var så löste de sig tillslut, tur att vi har br lokalsinne ;) ?

I afton har jessika vart här och ridit Bobby en runda, han var tjörmig stundvis men annars gick de fint!
sen skottade vi i stallet och gjorde klart för kvälln. Efter det blev de middag och sen somnade jag, helt jävla utmattat efter denna dag! man blir så otroligt slut av att vara ute en hel dag! så idag har jag inte ens orkat träna, skäms på mig, jag vet!
Men jag har iaf gått en sväng och hållit igång hela dagen på annat vis.
fast självklart ska jag träna igen imorn!

Imorgon eller ska man säga idag? så har jag körlektion klockan 16,45 till 17,45 o jag minns rätt, måste kolla en extra gång. Och ska även passa på att köpa den där otroligt snygga ögonskuggan från HM, sen ska jag pallra mig till royal och köpa pjuckisar till Bobby, Micko kommer på Måndag.

Till veckan har jag 4 st körlektioner, tror jag, eller iaf 3 st! jisses, jag måste ta tag i teorin oxå så att jag hinner.

NU ska jag sova, ska bli otroliiigt naaajjjs! Godnattt.

Kommentarer
Postat av: mican

klart du betyder!! Det är många som inte är nämnda där! sluta tjollra nu vännen :) kramar

2009-01-07 @ 10:55:27
URL: http://diamantmoln.blogg.se/
Postat av: Sussie

du är så HET i rött hår..jag vill ha dig!

2009-01-12 @ 14:59:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0