22 januari.

Idag har jag varit i stan nästan hela dagen!
steg upp vid 10 och tog ut hästarna, gick en liten morgonpromenad med vizzla men blev dock inte så långt idag ;/ har så fruktansvärt ont i mina höfter! tar mig nästan inte upp för trapporna och har svårt att gå i uppförsbackar oxå :( inte kuul.
Hade tänkt ringa Bert-ola idag men jag sovde för länge , han har bara telefontid till kl 10 och jag vaknade då ;S

får se om jag hinner ringa imorn! men jag är så otroligt trött idag efter allt , och har inte sovigt särskilt länge på flera flera dagar, så vi får se. Annars ringer jag vell till veckan helt enkelt.

Idag var jag som sagt i stan, hade körlektion på 2 timmar vilket gick riktigt bra! jag har lilla uppkörningen på måndag, så vi får se hur den går :), sen har jag även pluggat teori ikväll vilket därimot inte alls gick vägen ;/ kanske för att jag är så trött i huvet? många var slarvfel. men bara kämpa vidare, har 3 st kvar bara och de borde jag hinna till 12 dagar?

efter körlektionen så for jag och Jonatan på ica maxi och handlade litegrann, bla grillad kyckling som vi gjorde till middag med ugnstekt potatis, jag åt bara sallad till men de funkade det med.
Jag vet inte riktigt vad som är med mig, jag känner mig svag och sliten?
men jag har faktikst slarvatmed maten de senaste dagarna, jag har helt enkelt inte varit hungrig och då är de inte heller gott att äta, får hoppas de blir bättre.

Imorn blir de fest hos sussie! jag tror de kommer bli toppen, känns som om man behöver komma ut och rocka loss litegrann, var väldigt länge sen sist jag festade!

Nu ska jag gå ut och ta in hästarna, sedan göra mig klar fär sängen.
Imorn ska jag ut och rida Bobby en sväng tror jag, om jag hinner innan vi måste till stan? vi får se, annars blir de på lördag, ev att jag kör då? han behöver sig en rejäl omgång :) ska hinna färga håret imorn innan stan oxå, packa allt som ska med osv, fullt upp!
jag och emelie före fest vintern 07 :)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0