10 januari.

Jag ahr inte riktigt haft tid att sitta här och blogga på ett par dagar, har haft fullt upp!
Igår var jag och Emelie i Nordmaling (utanför umeå) och hälsade på Bravad, han såg ut att må bra och han har verkligen haft tur med vart han hamnat till slut, Och de roliga var att han kände igen mig då jag kom, jag visslade som jag brukade göra och då kom han trippandes :) jag saknar honom verkligen, men viktigast för mig var att se att han mådde bra, vilket han gjorde.

Efter att vi hälsat på bravad dog jag och emelie oss hemmåt igen, de blev en lång bilresa! ca:50 mil körde vi igår.
När vi änltigen kom hem igen så drog vi hem till emelie och åt kycklingsallad och tittade på lite emil i lönneberga ;D
sen tog jag bilen och drog hem till mig igen, Jonte skulle igentligen komma men hans avagssystem hade gått av och de gick inte så bra att laga de, de hade tydligen luktat bensin överallt så han ville inte ge sig in på att svettsa .
sen har bilen varit konstig ett tag, den har dragit typ 1,3 l per mil och den brukar dra 0,88 l . Så jag sa till Jonte att de måste ju fan vara hål i tanken eller nå! för de stinker soppa som fasiken om bilen lite titt som tätt, så Jonte kollade upp det igår och hittade minsan ett hål i tanken! vilken händig tjej han har ;) haha

De slutade iaf med att han sov hemma , och jag gick upp till datorn för att göra lite faser om körkortsteorin, men de gick dåligt! de gick inte ens göra ngn, de står att jag ska ta kontakt med körskolan! :O så nu förlorar jag 3 plugg dagar på det, känns ju kul när de är så nära! och jag tänker inte köra 12 mil om dan för att sitta i stan på körskolan och göra dom där faserna, de kan dom ju glömma! så nej, på måndag ska jag prata med dom och se om de styr upp sig.
Läste iaf en massa i boken igår, och de är bättre än ingenting iaf, fick svar på en del frågor som jag haft fel på innan så.

Idag ska jag ut med Bobby en runda hade jag tänkt, ska köra lite motion med honom.
sen ska jag träna mig själv ett tag oxå, och efter det vet jag inte, ev läsa lite mer teori?

svart hår, Hål i både läppen och näsan. saknar de lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0