fan fan fan fan.

kan dagen sluta sämre än såhär? jag tror inte det.

Jag for iväg och hämtade hö, mötte en idiot som låg på fel sida av vägen och jag fick pallnita och han vöjde just framför mig!  nära döden upplevelse,oja. åt helvete med det.

sen när jag kommer hem går jag och klappar på hästarna, och ser till min fasa att Bobbys höger fram ben är täckt med blod! de var blod över allt, och mes som jag är håller jag på att svimma! blod är de värsta jag vet.
Men tar modet till mig och tar in honom i stallet och rengör ordenligt, såret är ca 15 cm långt och 0,5 cm djup på vissa ställen! såret går från kotan och ner till hoven, och på framsidan av benet?! hur de ska gå till fattar jag verkligen inte?
han måste ju ha gjort ngn riktigt brutal rörelse , gissar att grannhunden varit i hagen igen som vanligt och Bobby jagat den och då trampat sig.?

Hur som hellst, så sitter jag nu och är livrädd att de tagit så djupt att de kom in i senan eller ngn led.
Kollade till honom för ett par timmar sedan innan jag drog till byske för att handla , tog ut han och gick lite men han haltade då inte då iaf. ska ut igen snart och titta till och tvätta det ännu en gång.

ÅÅÅH va traagiiskt!!

så de blir inge Albin ikväll iaf, blir sitta hemma och kolla läget ist.

Har just trått i mig en halv kebab rulle, delade med broder, och nu sitter jag här och surar med ont huvud.
Måste pallra mig ut och lasta in höet som jag hämtat, sen som sagt checka Bobby, sen ska jag färga håret oxå!
efter det blir de sova, imorn ska jag in till stan och hämta ut körkortet på posten, sen hämta upp Jonatan och efter det blir de hem och lasta skotrar och packa i sinne till fjällen resan.

hörs imorn!
älsk hjärta :(!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0