24 februari.

Idag är de fan soligt ute, och -3 grader! vad hände? :D
de enda negativa med vädret är att de blåser, och med tanke på hur mkt snö de är på träden så blåser de en massa snö klumpar som gärna vill splatta mig rakt i ansiktet, kul?

Har iiaf tagit ut hästisarna för ett tag sedan, snälla var dom även idag, och Macho var överlycklig övera tt slippa ha täcke på sig! han sprang direkt och rullade sig i snön och gjorde några fina bocksprång, man kan inte riktigt tro att den gossen är 15 år gammal;), jisses vad länge jag haft honom, hela 6 år ! helt otroligt igentligen.
Sen Bobbyloppan var vädligt nöjd oxå av att slippa täcket, fast han visade det lite mer " försiktigt" :P

NU står då tokskallarna och äter för glatta livet, och jag har trått i mig en macka som inte alls var god, tur att jag hade min havremjölk som räddar mig i sånna svåra situationer ;) den är så otroligt god, och jag ska ha med mig en hel pall till fjällen så att jag klarar veckan! mums.

Mina planer för dagen är så stora som att jag ska ut och köra/rida Bobby, har inte bestämt än vilket av de det blir, men de lutar åt körning eftersom de var ett tag sen, har mest ridit sista tiden, så de får de nog bli.
sedan har jag inget mer planerat, förutom att jag måste skotta och fixa i stallet men de räknar jag som en vardaglig syssla, de görs jämt och ständigt!
Skulle även behöva ta mig en promenad idag och sen träna litegrann, så de ska jag nog oxå göra, jises nu fick jag helt plötsligt fullt upp!

Imorgon (onsdag) så ska jag skjutsa hem Jonatan till stan,och jag ska gå på solarium och sedan en runda på stan och se om jag hittar ngt värt, eller så solar jag bara, de slutar oftast illa då jag är på stan :P och pengarna bara fösvinner som smör i solsken?

en sak jag ska göra imorn som kostar pengar (bortsett från sola solarium) är att gå på kvantum och köpa den otroligt goluktande hudkrämen som luktar coccosnöt, helsikke vad den luktar gott! fick testa den hemma hos emelie en dag, och mums, jag skulle nog kunna äta den!
Hur som hellst så kostar den 99 kr, men ska snylta lite på mamma och se om hon vill betalat :]

Nu ska jag väcka Jonatan som sover, sen bär de av ut och göra vägarna osäkra med Bobby!
hörs sen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0