8 december.

Helt sjukt så trött jag är idag, blev ganska sent igårkväll och sen blev jag väckt av jobbet imorse som undrade om jag kunte rycka ut akut i afton och jobba, vist kan jag det! men blir ngt irriterad då man får veta samma dag, man hinner planera in massa andra saker och sen måste man strunta i dom , fast idag var de helt okey då de handlade om sjukdom, sen vill jag ju jobba så de är klart de är bra när dom hör av sig! men ni förstår vad jag menar?.

Iaf så har jag varit ute och ridit Bajen en sväng idag, och han var riktigt pigg! blev mkt galopp idag, och de var en svettig pålle nr vi komme tillbaka till stallet igen :) , han springer som sagt fortfarande in i galoppen, men när han väl kommit in i den så är den jätte fin! sen blev jag helt chockad idag, jag prövade att korta upp honom en aning mer än vad jag gjort tidigare, och han lyckades hålla galoppen iaf ! duktiga hääst :) kul med framsteg.

Bobby har fått stå idag, men imorgon ska han få komma ut en sväng har jag tänkt :)! ska höra om jessika kanske vill följa med, så får båda gossarna följas, då dom tycker de är så mysigt :)! sen på afton sidan ska jag fara till stan och sova hos Jonatan, hans pappa fyller år imorgon och sen torsdag ville Jonte att jag skulle gå med honom på stan en stund och hjälpa honom med julklapparna, så de har jag lovat att göra! sen ska jag nog fara förbi christer en sväng och kolla läget, lämna hans julklapp osv :)sen vidare hemmåt till mina hästar.

På lördag fyller min bror år, har köpt en present till honom för 1000 kr! så bäst för honom att han blir nöjd :P
eftersom han får en så dyr födelsedagspresent blir de ngt väldigt billigt i julklapp, men vad vet jag inte än, de får jag fixa på torsdag då jag ska med Jonte på stan, sen ska jag fixa en julklapp till pappa oxå, vet precis vad jag ska ge! sen till Jontes låtsaspappa (hans mammas karl) och Jontes lillebror vincent, sen jennifer! henne hade jag nästan glömt bort, hon bor i umeå nuförtiden så henne ser man inte alltför ofta :P! de måste jag komma ihåg att fixa, vet nog på ett ungefär vad jag ska köpa :)!


I helgen ser de lugnt ut, om vi bortser från min brors födelsedag på lördagen, då blir de vell tårtbakning och massa sådant.sen ska hästarna ut och motioneras såklart, och även söndag :)!





Kommentarer
Postat av: mican

tack =)

2009-12-09 @ 15:02:33
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0