6 december.

Igårkväll blev de bak av lussebullar, och för att vara första gången så är jag riktigt nöjd! goda blev dom, men utsendet kan vi ju diskutera :P! men spela roll, dom ska lix bli "mosade" när vi tuggar dom ^^

Idag har hästarna fått sig en vilodag, igår morse när jag tog ut hästarna upptäckte jag att Bajen var tjcok i vänsterbak ben, kylde ner det och sen var de inte mkt mer med det, imorse var svullnaden massor mkt bättre! men därimot var det som en typ galla baki kotan, sen var han ngt varm och had epuls, vilket tyder på att ngt är tokigt, så jag kylde ner benet med isbalsam och sen fick dom gå ut i hagen, han var absolut inte halt eller ngt sådant! så jag lät det som vara.

kl 15 var de kalas i boviken hos Jonatans farfar, så före jag begav mig dit så gick jag ut i hagen och klämmde och böjde benet på Bajen, hade han haft ont hade han hoppat upp i taket!! så de var positivt att han inte reagerade .
Och nu när jag kom hem gick jag direkt för att kolla benet, och nu är de inte mkt svullnad kvar, sen var benet kallt och jag kände ingen puls :) skönt! men vi får se hur sen ikväll när jag ska ta in dom hur de ser ut, troligast har han bara vrickat sig lite .


Har ringt jami idag, den 14 december kommer han hit och skor om mina guldgossar :) blir nya pjucker och längre brodd + snösulor, kommer bli kanon! ska nog köra på en 11 eller 12 mm brodd denna gång, nu när de kommit så pass mkt snö, och ännu mer lär de komma :P!

har även hunnit med att prata med christer idag, pratade på i över 20 min om det mesta! måste förbi honom ngn dag framöver innan jul och ge honom hans julklapp, ska ge honom en kalender för 2010 där alla travdagar i hela sverige står med bla :)


Ikväll kommer emelie hit, ska bjuda henne på lussebulle och sen ska vi nog ev baka pepparkakor :] !
sen efter det ska jag ut i stallet och göra klart för mina hästar och låta dom komma in , sen väntar sängen.
Imorgon ska jag nog till stan en sväng, ska förbi hos Jonte så hans pappa kan fixa med min rygg, sen tänkte jag fixa klart de sista julklapparna så jag har de ur världen, tänka sig att jag rent är i tid i år med detta :P! otroligt!

sen ska hästarna ut imorgon, ja, iaf Bobby, får se hur de ser ut för Bajen :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0