25 december.

Nu är julafton över, känns faktikst riktigt tråkigt :P jag vill ha jul jäämt!
-17 grader idag, INTE varmt! sen dom varmaste vitnertäcken till hästarna är blöta fortfarande efter 4 dagars ständigt snöande, måste ta in dom och hänga upp dom nere i källaren  så dom blir torra till imorgon.
Bajen får ha sitt nyare vintertäcke idag, så han klara sig,Bobby fick på sig ett stalltäcke och regntäcke ovanpå det. Vill inte köpa mer nya täcken till honom då han förstår dom hela tiden, blir bara bortkastade pengar! :P
Men imorgon är dom andra täckena torra iaf.

Blir ingen körning/ridning idag pga kylan, sen ska jag snart iväg till stan på "lilla julafton" hemma hos Jonatans pappa, sen hade jag tänkt hinna in på expert oxå, får se om jag gör det, annars får jag ta de efter helgen.
 
Är de inte allt för kallt imorgon så ska hästarna få komma ut då ist  :)! har fått hem min nya pad som jag beställt till westernsadeln, sen ett nytt träns till Bajen :)

    

så de måste invigas ;)!


sen har jag testat min nya kamera idag som jag fick av Jonatan och ola igår, jag är riktigt nöjd! tycker den tar riktigt bra bilder, och sen har jag faktikst inte lärt mig alla finesser ännu,men de kommer vell :P
Bjuder på ett par bilder :)!


Bobby <3




Snö monster Bajen <3!


Nu ska jag ta och göra mig i ordning för avfärd mo stan, ser inte framimot att köra efter e4an! all denna snörök, sen tar inte mina vindrutetorkare på bilen NÅGONTING så jag ser knapt ut, får se om jag överlever färden ;)!


Kommentarer
Postat av: jenny

Vad kul att du också har blogg;)

h/ Norrgard från bdb

2009-12-25 @ 18:07:24
URL: http://jennynorrgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0