22 december.

Igårkväll fick jag för mig att fara ut och rida i snöovädret då klockan var efter 22! tog in Bajen och gjorde honom redo för en liten tripp, vi tog en galopp nere efter hälleströmsvägen. hur mys som hellst om vi bortser från att jag inte såg ngt i stort sett :P! sen plummsade vi lite i nysnön som kommit, nu har vi 50 cm snö, och mer ska de komma enligt vädret, UNDERBART <3!

Idag kom jessika över och hängde med ut på en tur så båda gossarna fick följas, jag på Bobby som sköttes sig riktigt fint för att vara honom :P och jessika red på snälla rara Bajen, vi får upp i skogen och plummsade i snön, försökte få Bobby i galopp men utan resultat :P behövs nog de dubbla för att han ska fatta att de blir lättare att galoppera, fast iof! han tog faktikst ett par 3 språng upför en ganska brant backe! men de var de enda :P

efter ridturen så började jag klä granen som pappa hade vart snäll och ställt in, den var inte alls så snygg som jag trott :P men den duger, särskilt nu när den blev klädd :)! sen har jag gjort mig klar för stan, där jag just nu befinner mig och kommer göra fram tills imorgon, ska ev äta lunch med emelie på Tatung och sen ska jag förbi sussie och lämna hennes julklappar :)! sedan bär de av hemöver igen, Jonatan kommer på kvällen.

Nu ska jag och Jonte iväg och hyra film, köpa chips och dipp å sen sitta bänkade framför tvn :)! mysigt!!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0