21 december.

Idag när jag steg upp möttes jag av 35 cm nysnö! helt jäkla galet, bilarna var i stort sett helt översnöade !


syns inte på bilden, men de snöade nåså in i norden! jag såg knapt vart jag gick någonstans! och jag som skulle ta ut hästarna, bara ta tag i spaden och skotta sig fram mot stallet, sen skottade jag en gång mkot hagarna oxå så jag skulle slippa plummsa i snön och bli alltför blöt :P! , tog ut Bajen först, och han var helt lyrisk! han har nog aldrig sett så "mkt" snö i hela sitt liv, och tänka sig att detta bara är början på vintern :P , han sprang runt som ett tok och stegra och bockade åhade sig, sötpojken!




sen blev de bobbys tur att komma ut, han är van vid den norrlänska vintern så han var inte så imponerad :P!
han sprang en liten runda med Bajen, men sen var de som klart :P då stod han vid ledet och ville ha mat ist,
så gav hästarna morgonmaten, sen hedde jag mig in och åt fruckost med Jonte som även han steg upp ganska snabt när jag ropade att de kommit så mkt snö :P haha, annars brukar han ligga kvar hur länge som hellst.
Efter fruckost for Jonte till stan för att göra nå ärenden, och jag själv har bakat en rulltårta med smörkräm, första gången jag gjorde en och ack så lyckad den blev, jag är lätt imponerad av mina tallanger :D! ^^ så nu har jag lagt den i "ute frysen" så den är kvar fram till torsdag då det är julafton :) tänka sig att de är så nära? jisses, jag börjar få lite panik, tänk om jag glömt köpa till ngn? usch så pinsamt det skulle vara,så hoppas att jag inte lyckats med det!

På tal om det, så invigdes rockarden igår! Jag bestämde mig för att lära jessika köra, så hon kom över, och fram med remmselen då rockarden inte har nå klickfästen än, selade på och sen bar de iväg ut :) jessika fick köra hela tiden, och de gick kanoners kanon! travade runt hela byn, var riktigt mysigt faktiskt! och jag är imponerad av att det gick så bra för henne :) några gånger till så kan hon snart köra själv ;)


I afton ska jag iväg till byske , ska äta julbord med pappa och Jonte på jästis :)! ruskigt gott, jag vet en som kommer äta ihjäl sig! (jag), sen bär de vell troligast av hem hit igen, blir en lugn kväll med lite mys framför tvn tror jag, inget annat är bestämt, sen ska såklart hästarna in oxå!

Imorgon (tisdag) ska hästarna ut en sväng, ska höra om jessika vill komma över så får gossarna komma ut samtidigt och busa i nya snön , kommer dom nog att gilla :) sen bär de av mot stan, ska klippa Jontes lillebror, och sen antar jag att vi blir kvar där en stund, ska se till att ta med mig alla julklappar så kan jag passa på att lämna dom då jag lix är där :)!

Nu avslutar jag med en bild på min Bobby!






föresten! jag ska ta och passa på att hämta ut mitt nya träns jag beställt till Bajen, och westernpaden nu när jag lix ska till byske,smart av mig! ;)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Jodu de skulle va nå :P ge han en sup läkarsprit kanske :P

2009-12-22 @ 15:16:52
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0