5 augusti.

Jobb från kl 7 till 15 , de gick undan idag faktiskt och allt flöt bara på, kul om de vore så jämt :)

Idag har de varit ruskigt varmt hela dagen, har dock inte avnjutit värmen utan somnade när jag kom hem och sov till kl 16, då kom Jonatan från kiosken efer att ha jobbat och jag började göra middag, blev kyckling med ugnspotatis å beasås.
Idag har hästarna fått vila, var så varmt ikväll och eftersom Bajen gick hårt igår fick han nöja sig med lite massage/stretching idag bara, därimot Bobby skulle behöva ut en sväng men de ides jag rent utav inte, var så trött! har blivit mkt jobb de senaste dagarna och tidiga mornar, men imorn är jag ledig, ska bli så skönt!

Imorn ska jag ut med Bajen en sväng i skogen och busa på, sedan kl 17 ska jag och Jonatan möta upp Harald och sussie i stan , bara umgås och äta gott osv å planera inför turiket resan :) är endast 8 dagar kvar nu, ganska sjukt! jag börjar känna mig lite nervös, tänk om planet kraschar? de är det jag är mest rädd för, men förhoppningsvis håller vi oss i luften ;P  Ni anaar inte hur mkt jag ska bada då jag kommer dit? jag kommer se ut som en skrumpet russin! ljuuvligt.

Nu ikväll har jag och Jonte kört lite bil, varit ute i skogen å letat älgar men utan resultat , nu känndes sängen väldigt lockande, är så himma trött !

sen min "diet" , idag har jag faktiskt fuskat och ätit en glass, men imorn har jag och sussie bestämt att vi ska "detoxa" endast leva på sallad i 5 dagar, bra för att rensa ur kroppen osv, men humöret? kommer troligast vara ganska skuren de kommande dagarna :P återstår att se helt enkelt.

Godnatt.




Kommentarer
Postat av: Anonym

okeeej nice:D jo de gör vi!! vem skaru dit med?

2009-08-06 @ 14:15:13
Postat av: Anonym

okeeej nice:D jo de gör vi!! vem skaru dit med?

2009-08-06 @ 14:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0