30 augusti.

Utbränd? ja typ, iaf för tillfället så känns de som det, satan så trött jag är efter dom här snart 5 dagarna med jobb. Idag har jag som sagt jobbat i 10 timmar, steg upp kl 6 i morse så jag skulle hinna ut med hästarna i hagen innan jag började kl 7 -.- jisses, inatt ska jag sova i sinne kan jag lova er!

Till middag idag blev de grekisk pytt, var gott så in i norden!
sen har jag just kommit in från stallet, jag har kört Bobby och jessika red Bajen, sen komme Bea hit med sin Hamnessa  och hängde med oss ut en sväng, vi kan säga såhär, Bobby var het som en spis och var helt lyrisk över att en "tjej" komme till "hans" stall :P jisses amalia, han spännde upp sig som ett tok och gjorde till sig och vägrade stå stilla en sekund :O haha tokskalle.

Iaf så gick turen väldigt bra, Bajen skötte sig exemplariskt som vanligt och Bobby var som sagt het och ville springa och hängde med Hamenssa hela tiden, Bajen stackarn fick gå bakom , han fick absolut inte komma förbi :P tur att han är snäll Bajen, annars hade de blivit jobbigt :P


Efter turen hjälpte jessika mig att göra natt åt hästarna, nu sitter jag här och håller på dö av trötthet, Elin L och jennie anländer snart , ska slinga håret på elin, hade igentligen inte tänkt göra det ikväll men hon skulle tydligen ta klass kort imorn så kan ju vara roligt att få till det innan dess, de är tur att jag är snäll! ;)

Imorn ska jag jobba 7-12 sen hem och sova om jag är såhär trött då med! sedan ska jag en repa till stan och fixa foder åt hästarna, sen blir de ev sova hemma hos Jonatan imornkväll, återstår att se hur de blir med den saken.
På fredag åker jag och Jonte till fjällen, jag hade lovat honom de i present när han fyllde år, att jag skulle bjuda honom dit på en fiske resa till hösten , så nu blir de av iaf, då är de bortgjort , kommer nog bli väligt trevligt :)

Tisdag blir de banan med Bajen, måste bara hinna lasta ur allt hö ur finkan först, men hoppas pappa hjälper mig med det imorgon så jag slipper göra det själv, då har jag troligast ingen rygg kvar -.- !

Nej, hej och hå, nu kommer elin och jennie snart, skagåner och fixa litegrann och sedan lägger jag mig.

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0