28 augusti.

Idag har jag jobbat från kl 08 till kl 13, gick hyfsat men mådde inte super och gör de inte fortfarande heller ;S vet inte vad de är riktigt, men min mage mår inte alls bra och jag tror att jag har ngt fel med ämnesomsättningen eftersom jag går upp i vikt så fort jag äter ngt oxå, så de är verkligen ngt som inte stämmer. stundvis får jag så ont i magen och de riktigt bränner! precis som när man druckit en klunk wiskey eller liknande, inte alls ngn härlig känsla -.-

eftersom jag mått haltaskigt idag har jag inte varit ut med ngn av hästarna, ist har jag bakat lite blåbärsbullar och bråttombullar, sen myst med hundarna och sen komme Jone så vi har bara tagit de lugnt.

ska iaf snart ut och ta in hästarna och göra kväll åt dom, sedan blir de sova ordentligt kan jag lova er! ruskigt härligt ska det bli, sen börjar jag jobba kl 16,30 och slutar 21,30 och söndag börjar jag 7 och jobbar till 17 ! :O 10 timmars pass, kommer nog bli riktigt drygt! men jag får tänka på pengarna en sån gång ist och vara glad över det .

Imorn under dagen ska jag ut med hästarna, sen får vi se men jag hade tänkt hinna fota litegrann oxå, beror på vädret, men ryktet säger att de kommer regna imorgon, så då blir de ingen fotning.

Till veckan är jag ledig tisdag onsdag sen jobbar jag torsdag fredag, så på onsdag ska jag ner med Bajen på banan och snabbjobba eller köra intervaller , ska höra med christer om han har lust att köra med mig så Bajen får en kompis att gå mot.

Nej nu ska jag he mig ut i stallet, sedan duscha och efter det byta sängkläder och krypa ner och sova i sinne!


Funderar på om jag ska köpa den här kamera, den är från elgiganten och är på specialpris just nu, kostar 990 kr och har 10 megapixel, betydligt bättre än de jag har, sen är de bara inse att jag inte har råd med en systemkamera ännu, utan de får bli senare! ska bestämma mig till imorgon.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0