26 augusti.

Hemtjänsten ringde mig för en stund sedan och frågade om jag hade lust att jobba en del, självklart!
så nu blir de jobb imorn torsdag fredag lördag söndag måndag och sen torsda fredag till veckan oxå :) otroligt skönt de ska bli! kommer troligast vara rätt trött, men de kommer vara så värt de sen då de blir löning ! behöver varenda krona.
sen ska jag och jennie dit på möte den 8 september, då kommer vi troligast få fler jobbar dagar.

iaf, som jag skrev igår så rensade jag blåbär, men han inte långt kan jag lova, de börjar komma upp spindlar ur hinken och jag trodde jag skulle svimma! de blev inge mer blåbärs rensning kan jag lova er, fy så fruktansvärt, jag är livrädd för spindlar och småkryp i huvudtaget, huvvaligen.

Hann rensa så pass att jag kunde gåra en blåbärsbulle paj igårkväll iaf, den blev riktigt smarrig!

Nu till dagen, har just haft min första klippning , de var grannen som kom hit , sen i afton ska jag till emelie i storbränna och klippa hennes pappa, han vill tydligen inte ha ngn annan som klipper honom nu :P hahah! jag diggar hennes föräldrar, måste vara världens härligaste :P

Ska även hinna ut och rida Bajen idag , blir motion och lite backe, sen ska jag avlsuta med lite mjukgörande övningar hade jag tänkt och sedan ikväll ska både han och Bobby få massage och stretching, ska använda mig av mitt nya massage liniment som jag beställde från börjes.

Pappa ska även hämta hö idag, blev inte så att jag följer med eftersom han far från Byske och ola har min bil -.- han har 2 egna bilar men den ena är för "fin" att köras nu när dom bygger om vägen, sen skrotbilen han har törs han inte köra nu när civil poliserna är här eftersom den är obesiktat, så då måste han stjäla min? jajamen, de går inte skaffa sig en vettig bil som går köra med i ur och skur -.-?

sen har jag vell inte mkt mer att säga för tillfället, ska nog gå ut en stund och njuta av de härliga höstvädret, finns de ngn härligare tid än hösten? jag älskar den, när löven är olika färger och faller sakta från träden, de är lite småhurrvigt ute och de är bäcksvart om kvällarna, helt underbart :)



en liten fundersam Bajen som undrar när han ska få sitt kvällsfoder :) (ursäkta mobilbild)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0