12 augusti.

sista arbetsdagen idag, känns faktikst rent bara ganska tråkigt! jag kommer att sakna jobbet, alla söta gammlingar som blir så tacksamma över den lilla hjälp dom får, jisses alltså :( men jag hoppas på lite ströjobb iaf, men som de ser ut nu är de inte lovande då en karl som har hjälp flera timmar om dagen ligger på sjukhus och är väldigt illa däran, så ryker han så kommer en del av "ordinarie" personal oxå få ge upp jobbet ett tag om de nu inte råkar rammla in en massa tanter å gubbar som helt plötsligt behöver hjälp :P kom IGEN NU GAMMFOLK, HEMTJÄNSTEN FFS! ;)

slutade kl 13, for hem och gav hästarna lunch och sedan har jag mest suttit vid tvn fram till middagen, inte bra?! jag borde har varit ute och gått ist men idag har jag varit väldigt väldigt trött, så har faktikst inte orkat det, man får ha "lat dagar" ! eller?

i afton kom Jessika hit och fick testa rida Bajen medan jag körde Bobby, gick jätte bra! och jag måste säga att fy vad jag saknar att få fara ner med Bobby på banan, de finns ingen häst som kommer komma upp på samma nivå som honom, de finns ingen som kommer kunna ersätta känslan av att köra denna häst, absolut ingen.
Det gjorde lite ont i hjärtat idag då jag började tänka på det, att min älskade Bobbys karriär fakitkst är över, innan vi ens han starta den. Känns tungt, väldigt tungt. 2 veckor ifrån start! och han var finare än han någonsin varit enligt christer, och jag var så stolt, så stolt över de framsteg jag gjort med honom och allt denna häst har lärt mig! går inte beskriva med ord hur tungt de verkligen känns.

Men jag är glad att han finns kvar, kommer dock troligast inte hålla för hårdare träning, men en vän för livet, de har jag.

sen har jag stora förhoppningar om Bajen, nu när jag kommer hem från turkiet ska han skos om för de första, Jami hade så lång väntetid den här gången efter att han haft semester, och jag vill inte ha ngn annan som skor, han är välidgt skicklig och vet vad han pysslar med, sen har jag haft honom i flera år och aldrig varit missnöjd med en skoning! sen är han en trevlig människa oxå för den delen.

sen får vi se vad som sker, träningschema ska läggas upp som vi kommer köra på ett tag och se hur de funkar, har tänkt köra "arbets" 2 dagar i veckan med honom, alltså för tryckvagn, sedan blir de ner på banan 1 gång i veckan för ett snabbjobb eller nå intervall på rakbanan, sen motion ridning 1-2 dagar i veckan med lite inlägg av dressyr titt som tätt.

Tror de kommer bli bra, jag ser framimot det :)


Iaf imorgon blir de packa de sista, sen kl 13,45 ska jag till frisören och bli blond! helt blond, äntligen!! eller jag hoppas att dom får till de nu så jag slipper färga mer , men jag har stora förväntningar ;P sen på kvällen ska hästarna köras till betet

Fredag blir de stan hem till Jonatan, sen ska hans pappa skjutsa oss till flygplatsen där vi möter upp Harald och sussie , sen börjar resan! :D kommer bli underbart, ska bli skönt att komma iväg lite och bara må gott nu 7 dar framöver.

Nej, nu är de färdig svammlat för ikväll!
Nu väntar sängen för min del, så godnatt!



Första gången jag körde Bobby på banan...... <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0