1 augusti.

Första dagen på en ny månad, och den började som ett helvette! började jobba kl 12 och var uppskriven på en karl som jag ALDRIG träffat förr och inte hade en endaste aning om vart han bodde! jag började ringa runt till alla som jobbade men ingen viste vart han bodde ngnstans, och hon som "planerat" den här dagen svarade inte när jag ringde.
så jag fick ge upp till slut. 2 timmar senare ringer "planeraren" upp , då frågar jag vart karl där bor ngnstans, och då blev hon hysterisk och frågade om jag inte varit dit!? svarade som ganska självklart Nej eftersom jag inte vet vem människan är, frågade då om jag kunde få veta vart han bodde ngnstans men hon viste inte ens de själv! BRA! sätter människan på mig så hon slipper få skit för att inte hon hittar dit, utan ger de hellre till en stackars "sommarvikarie" ist ,mm taaack.

Det ordnade sig till slut då jag fick prata med theres som är typ den enda som varit dit 1 gång.
DEn här karln har nämligen nästan aldrig hjälp, men idag skulle hans fru bort och hon ville då att vi skulle titta förbi och se så allting var okey, händer typ 1 gång per halvår ungefär. så LÄTT för mig att veta? men som sagt, de ordnade sig och jag hittade dit till slut och allting var precis som de skulle. Men blir rätt arg då dom sätter upp oss sommarvikarier på folk vi inte ska vara hos eller ens har träffat! de har hänt mig nu 2 gånger på 2 dagar!! -.-


Iaf, nu är jag hemma på middag och ska snart sätta mig och se v75 på tv, christers häst Marokhan vann idag , inget dåligt första pris precis! 100 000 kr, GRATTIS! :) , han har gjort ett så jäkla bra jobb med häsen sen sist han startade i boden och var ruggit dålig, jag vet inte hur han lyckas med allt, men jag vet att han är bra på de han gör och jag är jävligt stolt över att ha honom på min sida! människan är otrolig,så är det bara.


Igårkväll var jag ut och körde Livi Bajen en sväng, körde motion ca:1,2 mil . Vi joggade hela vägen och han känndes väldigt fin, han är som en "fjäder" i steget och tar enorma kliv, ska bli kul att fara ner på banan på tisdag , ska bli spännande att se hur han känns där :)


sen började min nyttiga tid nu fram till utlandsresan, igår åt jag taco köttfärs med broccoli keso och morötter till middag.
sen idag till fruckost /lunch blev de broccoli och lite köttfärs, mellanmål blev tinade hallon och nu har jag just ätit middag , gjorde en korvstroganoff med fullkornspasta och till det åt jag broccoli och rårivna morötter , nyttigt och gott var det!
Dock ingen motion änsålänge, men ska ut ikväll efter jag jobbat och gå en promenad iaf.

Hästarna får vila idag, imorn ska Bobby ut och skrittas, sen ska jag ut och rida Bajen en sväng oxå hade jag tänkt.

nu börjar travet, de får jag inte missa!


snart där igen, tillsammans med Jonatan och världens bästa sussie och Harald <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0